Mălinar cercetat pentru violenţă în familie şi tentativă la infracţiunea de omorActualitate

Mălinar cercetat pentru violenţă în familie şi tentativă la infracţiunea de omor

       Accesări: 900

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a unui bărbat din Văleni Stânişoara, comuna Mălini, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie cu raportare la tentativă la infracţiunea de omor.

Procurorii arată într-un comunicat de presă că inculpatul Cojocaru Ionel nu este cunoscut cu antecedente penale şi nu are un loc de muncă stabil.

Între el şi persoana vătămată K.M. există o relaţie de concubinaj  încă din anul 1996, cei doi convieţuind împreună la adresa inculpatului. Concubinii se află în relaţii de prietenie cu numitul C. N., vecin de-al lor, persoană pe care o ajutau destul de des la treburile gospodăreşti.

Inculpatul avea, potrivit procurorilor, bănuieli cu privire la o posibilă relaţie de amor între concubina sa şi vecinul său C. N., lucru ce îi crea o stare de gelozie, de nelinişte.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În după amiaza zilei de 26 februarie 2016, în jurul orelor 14:00  concubinii s-au deplasat la locuinţa lui C.N. pentru a-l ajuta la treburile gospodăreşti. După ce au finalizat treaba, cei doi bărbaţi au revenit la locuinţa lui C.N. unde au consumat împreună cu victima o cantitate apreciabilă de băuturi alcoolice.

Aflat în stare de ebrietate inculpatul şi-a adus aminte de infidelităţile concubinei sale, acuzându-l pe numitul C.N. ca ar avea o relaţie cu concubina sa. Astfel că din motive de gelozie inculpatul a încercat să îl lovească pe numitul C.N. cu un topor găsit în curtea locuinţei, moment în care între  cei doi s-a interpus  persoana vătămată K.M. (concubina inculpatului) ce a recepţionat o lovitură de topor (cu tăişul acestui obiect) în zona postero-laterală stângă a gâtului.

Femeia a fost transportată în interiorul locuinţei lui C.N. care i-a a cordat prim ajutor, acesta punându-i un prosop în jurul gâtului pentru a opri sângerarea abundentă.  Persoana vătămată K.M. a fost transportată la domiciliul ei ajutată fiind de inculpatul Cojocaru Ionel care a apelat serviciul 112 solicitând  o ambulanţă la locuinţa sa. Ulterior victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din municipiul Fălticeni unde a beneficiat de îngrijiri medicale.

Potrivit concluziilor raportului de constatare medico-legală, victima K.M. a suferit o plagă tăiată cervicală pe faţa postero laterală stânga, plagă ce a putut fi produsă prin lovire activă cu un obiect tăietor care ar putea fi un cuţit, topor şi care a necesitat pentru vindecare un număr de 12-14 zile de îngrijiri medicale.

Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Suceava.

ȘTIRI