Mâine seară se desfășoară mult așteptatul bal al bobocilor de la Colegiul Național „Nicu Gane”Local

Mâine seară se desfășoară mult așteptatul bal al bobocilor de la Colegiul Național „Nicu Gane”

       Accesări: 930

Pregătirile s-au încheiat. Balul Bobocilor, cel mai așteptat eveniment de către nou veniții liceeni, începe mâine seară. Surprizele, emoțiile și spectacolul vor reveni în noul „sezon”, deschis anul acesta de cei de la Colegiul Național „Nicu Gane”.

Tema din acest an este „Divina Commedia”, decorurile și scenariul fiind pregătite cu minuțiozitate de organizatori, elevii claselor a XII-a.

Evenimentul are loc la Centrul Cultural G.V.Birlic începând cu ora 18.

Spectacolul va începe la ora 18. Organizatorii au anunțat că accesul în sală este permis doar până la ora 17:50. Intrarea se va face pe baza unui bilet în valoare de 30 de lei, tarif care include și plata accesului la petrecerea după eveniment.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Tot organizatorii mai anunță că mai sunt disponibile locuri la canapele și mese, la preț redus.
Pentru masa de 10 persoane se va plăti 150 declei, la canapea de 15 persoane se va plăti 200 de lei, masa de 4 persoane va fi 80 de lei, iar separeul mare, format din două parți, capacitate 40 persoane, costă 400 de lei.

Cei care vor să-și voteze bobocul favorit au la dispoziție platforma portalului Colegiului Național „Nicu Gane”, cu secțiune dedicată.

Pe scenă vor concura 8 cupluri care asipră la titlul de Domnul și Doamna Boboc. Balul va continua după competiția propriu-zisă cu petrecerea de la club, unde invitat special este solistul What’s UP (Marius Ivancea).

ȘTIRI