Mai multe anexe gospodărești au ars în satul BogataRural

Mai multe anexe gospodărești au ars în satul Bogata

       Accesări: 3153

În această seară, pompierii militari de la Fălticeni, cu sprijinul Serviciilor voluntare din comunele Baia și Cornu Luncii, au intervenit pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit în satul Bogata, comuna Baia.

La sosirea echipajelor, ardeau mai multe clădiri dintr-o proprietate, construite din lemn și BCA, grupate apropiat una de cealaltă, unele corp comun, cu pericol de propagare la trei case de locuit.

Focul a distrus o magazie din lemn, pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați, un adăpost de animale, corp comun cu alte anexe, pe 100 metri pătrați, o terasă acoperită, din lemn, pe 30 metri pătrați, circa 3 tone lemn de foc și o tonă de cereale.

Două case de locuit au suferit degradări la câte un perete lateral. De asemenea, s-a degradat acoperișul terasei, precum și parțial un autoturism. În incendiu au pierit 4 porci.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Flăcările au izbucnit din magazia de lemn, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un conductor electric defect.

Nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele trei case de locuit, cu bunurile aferente.

S-a intervenit cu 7 autospeciale pentru localizarea și stingerea incendiului. Peste 60 de tone de apă au fost utilizate pentru lichidarea incendiului.

Misiunea salvatorilor s-a încheiat în jurul orei 20. 20

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI