Magia sărbătorilor a fost trăită de persoanele cu dizabilităţi de la Sasca MicăRural

Magia sărbătorilor a fost trăită de persoanele cu dizabilităţi de la Sasca Mică

       Accesări: 151

Ziua de marţi, 15 decembrie 2014, a fost încărcată de emoţie pentru angajaţii şi beneficiarii Centrului de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Sasca Mică (CRRN).

Perioada premergătoare sărbătorii Crăciunului i-a adus la un loc pe toţi cei care încearcă să le facă o viaţă mai bună celor socotiţi pe nedrept uneori a fi la marginea societăţii. Conducerea instituţiei, alături de primarul comunei Cornu Luncii, Gheorghe Fron, deopotrivă au contribuit la realizarea unui moment aparte în viaţa acestei mici comunităţi.

“Cu multă dăruire şi ingeniozitate a fost organizat un festival de Craciun care a atins toate inimile. S-a colindat, s-au spus povesti, am crezut şi am simţit magia Crăciunului. Sclipirea din ochiii beneficiarilor a arătat bucuria adevărată din timpul sărbătorilor petrecute acasă, în familie. În performanţele artiştilor s-a văzut multă dăruire si precizie, reprezentând munca depusă în spatele acestei acţiuni”, ne-a informat psihologul Ramona Hăloiu.

Iniţiativa, spiritul de echipă, implicarea primăriei locale şi a persoanelor care conduc instituţia, timpul privat alocat, au fost investiţiile care au dus la realizarea acestui eveniment. Atmosfera de familie a fost completată de bucatele tradiţionale pregătite pentru acest moment..

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“În prag de sărbătoare s-a creat o legătură puternică, un sentiment de comuniune şi satisfacţie, între angajaţii şi beneficiarii centrului nostru. O după-amiză de success, realizată cu mijloace simple dar pline de efect, pe care o datorăm oamenilor cu dizabilitati care au nevoie să se bucure şi sa ne bucure în acelaşi timp prin ataşamentul şi prietenia lor”, a precizat Ramona Hăloiu.

Alex S.

ȘTIRI