Magazinul Lidl din Fălticeni va fi închis pentru două zile.  Compania germană va face mai multe schimbăriLocal

Magazinul Lidl din Fălticeni va fi închis pentru două zile. Compania germană va face mai multe schimbări

       Accesări: 6540

Magazinul unei cunoscute companii germane care activează de ani buni la Fălticeni, în segmentul comerțului cu amănuntul, va fi închis. Lidl va sista activitatea unității aflată la ieșirea din municipiu spre Roman pentru doar două zile. În zilele de marți și miercuri, 11 și respectiv 12 iulie, aceasta va fi închisă publicului.

Lidl va efectua lucrări de reamenajare interioară care vor aduce un aer proaspăt și acces facil la gama de produse comercializate.

Reprezentanții companiei vor alinia magazinul de la Fălticeni cu linia unui aspect nou și plăcut. Culoarea predominantă va antracitul, iar partea de signalistică va fi realizată în culorile alb și negru.

Lucrările de reamenjare au ca scop principal îmbunătățirea experiențelor clienților în timpul cumpărăturilor.

„Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor.”, se precizează în comunicatul de presă. „Astfel, se va investi în reamenajarea magazinului din Fălticeni, situat pe Strada Plugari, Nr. 3. Acesta va fi închis în zilele de 11 și 12 iulie, urmând a se redeschide în data de 13 iulie.”

Nemții de la Lidl vor aduce mai multe îmbunătățiri și la capitolul sustenabilitate prin elemente care asigură un consum redus de energie și un plus de funcționalitate.

Pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. În același timp, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, în unitatea reamenajată vor fi montate congelatoare verticale.

Magazinul Lidl din Fălticeni, situat pe de pe Strada Plugari, nr.3, se va redeschide la mijlocul acestei săptămâni.

Timp de patru zile, de joi și până duminică înclusiv, între 13 și 16 iulie, clienții vor avea parte de numeroase oferte speciale.

Pe lângă acestea, în intervalul menționat, cei care vor face cumpărăturile la Lidl vor găsi la rafturi mai multe produse cu reduceri.

ȘTIRI