Luminile de Sărbători vor fi aprinse pe 5 decembrieActualitate

Luminile de Sărbători vor fi aprinse pe 5 decembrie

       Accesări: 73

lumini-de-sarbatori-falticeni

Se apropie cu pași reprezi luna cadourilor. Autoritățile locale au totul pregătit pentru un moment mult așteptat de localnici. Mai sunt 11 zile, până când serile și nopțile vor fi pline de culoare.

Luminile de Sărbătoare vor fi aprinse la începutul lunii decembrie.  La fel ca și anul trecut, startul feeriei de culori va fi dat pe 5 decembrie, spre seară, înaintea sosirii lui Moș Nicolae.

Municipiul Fălticeni va fi inundat de lumini multicolore timp de cinci săptămâni. Aleea pietonală centrală, dar și cele mai importante străzi din municipiu au fost împodobite cu instalații luminoase.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Zona centrală și principalele artere din municipiu nu fac nici ele excepție. Angajații Primăriei au lucrat zile în șir pentru împodobirea stâlpilor care vor colora atmosfera.

Bulevardul Revoluției, Bulevardul 2 Grăniceri, Strada Republicii, Maior Ioan, Sucevei vor fi iluminate în culori albe, albastre și roșii.

Feeria de culori va fi prezentă și în Piața ”Mihail Sadoveanu”, dar și pe esplanada centrală, unde brazii vor purta și ei instalații
luminoase.

Luminile vor străluci timp de 5 săptămâni, până la data de 19 ianuarie, când unii fălticeneni vor sărbători Boboteaza pe stil vechi.

Rudy Hödl

ȘTIRI