Lumina Sfântă va fi împărţită şi în acest an de la FălticeniActualitate

Lumina Sfântă va fi împărţită şi în acest an de la Fălticeni

       Accesări: 135

Rădășeneanul Timotei Aioanei , Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor – a fost desemnat de Patriarhul Daniel să aducă Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt de la Ierusalim.

Biroul de informare publică al Consiliului Judeţean Suceava a anunţat astăzi că Lumina Sfântă va ajunge și în acest an în județul Suceava.

În seara Învierii, Lumina Sfântă va fi distribuită către Biserici si Mănăstiri, din fața Bisericii „Sfântul Ilie” din Fălticeni, pentru zona limitrofă și zonele Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, respectiv de la Biserica „Sfântul Gheorghe” din cadrul Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, pentru zona limitrofă și zonele Rădăuți și Siret.

În seara zilei de sâmbătă, 11 aprilie 2015, Preasfinţitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop vicar al Arhiepiscopiei Bucureştilor, va aduce Lumina Sfântă de la biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim cu un avion special.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În jurul orei 19, delegaţii eparhiilor din ţară vor primi Sfânta Lumină pentru a fi dusă credincioşilor.

Ora la care Lumina Sfântă va ajunge la Fălticeni şi Suceava este condiţionată de programul de zbor pe Aeroportul Internaţional Otopeni. Anul trecut Lumina Sfântă a ajuns la Fălticeni după ora 23.00.

ȘTIRI