Lucrările stradale pentru apă și canalizare pe Sucevei s-au încheiat: Au trecut 20 de luni de la prima săpăturăActualitate

Lucrările stradale pentru apă și canalizare pe Sucevei s-au încheiat: Au trecut 20 de luni de la prima săpătură

       Accesări: 76

strada_sucevei_7În sfârșit, la sfârșit. Lucrările pentru extinderea rețelei de apă și canalizare de pe strada Sucevei s-au terminat. Este vorba doar de activitățile desfășurate pe zona de trafic auto, pentru că prestatorul își continuă munca pe terenurile proprietate privată de pe aceiași stradă.

Primarul Cătălin Coman a declarat pentru cotidianul Cronica de Fălticeni că un reprezentant 3T Construct i-a confirmat în această dimineață încheierea lucrărilor pe sectorul de drum din cadrul proiectului (tronsonul de la Ocolul Silvic la podul din zona iazului Șomuz).

Lucrările stradale au demarat la sfârșitul lunii august 2013 și au ajuns la stadiul final în mai 2015, adică după exact 20 de luni de activitate, deși în contract erau prevăzute 16 luni pentru întregul proiect desfășurat la nivelul municipiului Fălticeni. Acestea ar fi trebuit să se termine în ianuarie 2015.

Cu toate acestea angajații 3T Construct nu vor părăsi strada Sucevei. Lucrătorii firmei din Piatra Neamț mai au de finalizat branșamentele din curțile gospodăriilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Proiectul de reabilitare şi extindere reţea de apă şi canalizare are o valoare de aproape 29 milioane de lei cu TVA.

Conform datelor menționate în proiect, al cărui beneficiar este ACET S.A, în municipiul Fălticeni vor fi reabilitaţi 10 km de conductă de apă potabilă, iar reţeaua de apă actuală va fi extinsă cu încă 16 km. Capitolul canalizărilor prevede reabilitarea de tronsoane în lungime de 1,8 km şi extinderea reţelei conductelor de apă menajeră cu 22,7 km.

Rudy H.

ȘTIRI