Lovitură pentru comercianții din zona Pieței Centrale a Sucevei. Peste 1 milion de țigarete și 2 tone de alcool confiscate în această lunăRural

Lovitură pentru comercianții din zona Pieței Centrale a Sucevei. Peste 1 milion de țigarete și 2 tone de alcool confiscate în această lună

       Accesări: 282

Polițiștii suceveni spun că au dat o grea lovitură contrabandei cu țigări și alcool în municipiul reședință de județ.

În perioada 13 – 23 aprilie 2016, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Biroul de combatere a Fraudelor Vamale din cadrul IPJ Suceava au desfăşurat o amplă acţiune în vederea destructurării unei grupări infracţionale specializată în traficul şi vânzarea de ţigarete şi alcool  de contrabandă în zona Pieţei Centrale din municipiul Suceava.

În urma desfăşurării acţiunii, 15 persoane au fost reţinute şi introduse în arestul IPJ Suceava pentru 24 de ore, pentru 7 dintre acestea instanţa emiţând mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

De asemenea, în urma celor 29 de percheziţii desfăşurate au fost confiscate peste 1.000.000 bucăţi ţigarete de contrabandă şi 2 tone de alcool de contrabandă. Totodată, au fost confiscate importante sume de bani – peste 70.000 lei şi valută şi 2 microbuze folosite la transportul mărfurilor de contrabandă.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI