Lovită de mașină în timp ce traversa strada Ion Creangă: Neatenția unei tinere din Fălticeni putea să o coste viațaActualitate

Lovită de mașină în timp ce traversa strada Ion Creangă: Neatenția unei tinere din Fălticeni putea să o coste viața

       Accesări: 88

accident-strada-ion-creanga

Neatenția face victime. O femeie de 28 de ani din Fălticeni a văzut moartea cu ochii, după ce a fost izbită pe carosabil de un autovehicul. Tânăra Xenia Faraon plecase de acasă, ieșind de pe Aleea Lizucăi pe strada Ion Creangă.

La un moment dat ea a traversat strada fără să se asigure și prin loc nepermis, fiind surprinsă și lovită de un autoturism Nissan Micra ce se deplasa din direcția Rădășeni spre Fălticeni.

Incidentul s-a produs astăzi, în jurul orei 11.30, pe strada Ion Creangă, la câțiva zeci de metri de Muzeul ”Mihail Sadoveanu”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La volanul vehiculului se afla Ionela Rusu, de 29 ani, din localitatea Forăști. Polițiștii fălticeneni au testat șoferița cât și pietonul cu etilotestul, rezultatul fiind negativ.

”Din primele verificări reiese că vinovat de producerea accidentului este pietonul.”, ne-a declarat comisarul Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

Victima a fost transportată de un echipaj al Ambulanței Fălticeni, la Spitalul Județean de Urgență Suceava, unde a fost internată cu traumatism cranio-cerebral și fractură de claviculă.

Șoferița din Forăști s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Radu Nistor

ȘTIRI