Localnicii i-au salvat viața: bărbatul beat criță dormea pe șoseaRural

Localnicii i-au salvat viața: bărbatul beat criță dormea pe șosea

       Accesări: 96

Aburii alcoolului l-au dezorientat complet. După ce și-a făcut pofta, un bărbat în vârsta de 56 de ani din Rădășeni a uitat drumul spre casă. Paharele se pare că l-au trimis la pământ, acesta căzând pe una din ulițele satului natal.

Căzut în drum, bărbatul putea fi oricând victima unui accident. Devenit un adevărat obstacol în cale, bărbatul a fost evitat de șoferi, dar și de animalele care se întorceau de la păscut.

Crezând că este mort, câțiva săteni au sunat la 112 despre care au spus că bărbatul nu este la prima ”abatere”. Echipajul Ambulanței Fălticeni l-a găsit tot în drum pe cel care se afundase în băutură.

Ajuns teafăr la Spitalul Municipal Fălticeni, rădășeanul Vasile B. a refuzat să mai coboare din mașină. Ambulanțierii fălticeneni spun că fost pe punctul de a solicita ajutorul Poliției.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După 30 de minute de negocieri, victima lui Bachus s-a lăsat convinsă să pășească în spital.

Ambulanțierii au explicat că astfel de momente neplăcute, când mașina stă blocată din cauza comportamentului neadecvat al pacientului, pot pune în pericol viața altei persoane, ce are nevoie de ajutor imediat, pentru că Ambulanța nu poate ajunge la timp sau ajunge prea târziu.

ȘTIRI