Limuzină BMW vandalizată cu toporul: Scena s-a petrecut sub geamul unui tânăr proprietar fălticeneanLocal

Limuzină BMW vandalizată cu toporul: Scena s-a petrecut sub geamul unui tânăr proprietar fălticenean

       Accesări: 315

Geamuri făcute țăndări. Cauciucuri înțepate. Tablă îndoită. În câteva cuvinte, așa arăta mașina unui fălticenean după actul de vandalism săvârșit azi noapte.

Deocamdată, cu autor(i) necunoscuț(i), incidentul s-a petrecut pe strada Republicii, mai jos de filiala CEC Fălticeni.

Automobilul de lux distrus este un BMW Seria 7 pe care fălticeneanul l-a înmatriculat în urmă cu numai o lună de zile. Făcută cadou de părinți, limuzina aparține tânărului Mihai Răzvan Vișan.Totul s-a petrecut sub geamul proprietarului fără ca nimeni să audă ceva.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al Poliției Municipale Fălticeni.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”N-am auzit când s-a petrecut. Nici vecinii nu au auzit nimic. Mașina are alarmă, dar nu am auzit nimic”, ne-a spus proprietarul mașinii distruse.

În urma actului de vandalism parbrizul, trei geamuri laterale și luneta au fost sparte. Plin cu cioburi de sticlă, interiorul a scăpat de furia atacatorului. În schimb, toate anvelopele au înțepături multiple pe partea laterală, astfel încât nu mai sunt bune de nimic.

Exteriorul limuzinei prezintă o tăietură pe ușa portbagajului, provocată de lovitură puternică. Pe partea dreapta spate, cupola este înfundată tot ca urmare a unei lovituri cu un obiect contondent.

Azi-dimineață proprietarul nici nu știa că mașina îi fusese distrusă. Tatăl său a fost cel care i-a dat vestea cea rea.

”Dimineață, pe la 8.30, tatăl meu mi-a spus că mașina mi-a fost distrusă. Am ieșit la fața locului, am anunțat incidentul la 112.”, ne-a spus Vișan. ”După cum vedeți și dumneavoastră, mi-au dat cu toporul pe portbagajul mașinii, dar și pe cupolă. Mi-au spart aproape toate geamurile mașinii, cauciucurile mașinii sunt înțepate. Poliția a fost aici. S-au luat amprente, au constatat faptul.”

Automobilul distrus nu are asigurare Casco, așa că până la prinderea făptașului, proprietarul va suporta cheltuielile pentru reparații.

Costurile se ridică la aproximativ 7.000 lei. Mihai Vișan a mai spus că nu are conflicte cu nimeni și nici nu bănuiește cine ar putea fi autorul (autorii).

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere cu autor necunoscut.

Din informațiile pe care le deținem, neconfirmate oficial, azi-noapte, în Fălticeni, au mai fost vandalizate alte două automobile, unul în zona Casei Cărții și un altul pe Bulevardul 2 Grăniceri.

ȘTIRI