Liga a IV a suceveana va fi mentinuta la o singura serieSport

Liga a IV a suceveana va fi mentinuta la o singura serie

       Accesări: 85

Comitetul Executiv al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Suceava s-a reunit miercuri la Rădăuţi. Cu această ocazie a fost discutată forma finală a campionatului de liga a IV-a și a V-a, Copii și Juniori, competiţii organizate de  Asociația Județeană de Fotbal Suceava pentru ediția 2014-2015.

Liga a IV a va fi menţinută la o singură serie, cu 18 echipe, cu 34 de etape (faţă de 26 de etape în ultimul sezon).

Luni, 4 august, la sediul AJF Suceava va fi făcută cunoscută componența seriilor pentru ediția de campionat 2014-2015 pentru liga a IV-a și a V-a, Juniori C (copii născuți în 2000 și mai tineri) , Juniori D (copii născuți în 2002 și mai tineri), Juniori E (copii născuți în 2004 și mai tineri), Juniori F (copii născuți în 2005 și mai tineri), Juniori G (copii născuți în 2006 și mai tineri).

Şomuz Fălticeni şi Şomuzul Preuteşti au început pregătirile pentru noul sezon 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Şomuz Fălticeni se pregăteşte pe Stadionul „Tineretului”. Clubul a organizat o preselecţie şi urmează să stabilească lotul de jucători. În condiţiile în care AJF Suceava a cerut cluburilor să pună accent pe tineri (2 juniori şi 3 jucători sub 23 de ani în timpul jocului), este posibil ca un număr important de jucători de la echipa de Juniori A1 să fie promovaţi la Liga a IV a.

La rândul lor, cei de la Şomuzul Preuteşti s-au reunit pentru noul sezon. Antrenorul Cătălin Vasiliu ne-a informat că până pe 10 august echipa se va pregăti la Preuteşti. În perioada 11-15 august este programat un stagiu de pregătire la Poiana Negri. La capitolul noutăţi, a fost perfectat transferul lui Florin Ailenei. În lot a revenit şi portarul Marius Aaniţei. Au plecat portarul Georgescu şi Narcis Alexandru. Vor fi cooptaţi şi 5 juniori. Sâmbătă, 2 august, Şomuzul Preuteşti va disputa un meci amical la Rădăuţi, cu echipa locală Bucovina Rădăuţi (Liga a III a).

ȘTIRI