Accesări: 83

somuzul preutesti
Echipa de fotbal Şomuzul Preuteşti, liderul Ligii a IV a, continuă pregătirea pentru sezonul de primăvară.

Antrenorul Cătălin Vasiliu ne-a informat că perioada de pregătire a început pe data de 1 februarie. În prezent se pune accent pe pregătirea fizică şi readaptarea jucătorilor la efort.

Sâmbătă, 15 februarie, Şomuzul Preuteşti se va deplasa la Frătăuţii Noi pentru o partidă amicală cu Bucovina Rădăuţi (Liga a III a).

“În perioada 23-28 februarie, cu sprijinul unor sponsori inimoşi, vom beneficia de un cantonament la Vatra Dornei. Este un lucru bun pentru unitatea echipei. Purtăm discuţii pentru alte partide amicale pe care dorim să le organizăm în perioada pe care o vom petrece la Dorna. Obiectivul nostru rămâne clasarea pe unul din primele două locuri. Orice echipă îşi doreşte să câştige titlul de campioană a judeţului”, ne-a declarat antrenorul Cătălin Vasiliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

După ce s-a despărţit de Stamate şi Pânzariu, echipa din Preuteşti şi-a asigurat serviciile a trei jucători: portarul Alex Georgescu (Stroieşti) şi mijlocaşii Alex Dragomir (Volovăţ) şi Alexandru Narcis (Sporting). Cel mai probabil lotului i se va alătura şi un al treilea mijlocaş de la Fântânele.

ȘTIRI