Libertate deplină pentru persoanele din Fălticeni şi Preuteşti acuzate de activităţi silvice ilegaleActualitate

Libertate deplină pentru persoanele din Fălticeni şi Preuteşti acuzate de activităţi silvice ilegale

       Accesări: 101

Cele şapte persoane din Fălticeni şi Preuteşti acuzate de fapte ilegale pe care le-ar fi săvârşit în administrarea domeniului silvic, vor fi puse în „libertate deplină” începând de miercuri, 11 martie 2015, potrivit deciziei luate luni, 9 martie, de Tribunal Suceava.

Tribunalul Suceava a admis contestaţiile formulate de cei 7 inculpaţi  –  Cihoski Ciprian – Ştefan, Marişca Petru, Nicolaevici Costică, Nistor – Brana Constantin, Pavăl Cezar, Pâslaru Lucian şi Ungureanu Cezar – împotriva deciziei Judecătoriei Fălticeni care pe data de 6 martie 2015 a decis prelungirea măsurii preventive a arestului la domiciliu pentru încă 30 de zile.

Pe data de 4 februarie 2015, cei şapte au fost reţinuţi în urma unor descinderi şi percheziţii la care au participat 50 de poliţişti şi luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava.

Cei şapte erau acuzaţi la acea dată de săvârşirea mai multor infracţiuni de tăiere ilegală de arbori, abuz în serviciu, infracţiuni de fals, precum şi infracţiuni asociate regimului silvic. Judecătoria Fălticeni a dispus pe data de 6 februarie arestarea celor vizaţi, decizie înlocuită ulterior de Tribunalul Suceava, pe 9 februarie, cu  măsura arestului la domiciliu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI