Liberalul Octav Drăgușanu revine în prim-plan: Partenerul de afaceri al lui Vasile Tofan este nominalizat ca viceprimarAlegeri Locale

Liberalul Octav Drăgușanu revine în prim-plan: Partenerul de afaceri al lui Vasile Tofan este nominalizat ca viceprimar

       Accesări: 911

Prinde contur echipa PNL de la vârful administrației locale. După ce au anunțat noul candidat la Primăria Fălticeni, liberalii au aflat cine va fi omul numărul doi al instituției dacă partidul lor va da noul primar la alegerile locale din iunie 2016 și dacă vor avea majoritate favorabilă în Consiliul Local. Persoana nominalizată pentru funcția de viceprimar este Octav Drăgușanu.

Inginerul în vârstă de 57 ani, unul din cei mai vechi membri ai PNL, revine astfel în atenția mediului politic local prin propunerea avansată ieri în ședința Comitetului Local Executiv.

El s-a înscris în Partidul Național Liberal în anul 1991, când la conducere se afla Radu Câmpeanu.

Câțiva ani la rând fălticeneanul Octav Drăgușanu a ocupat funcția de vicepreședinte al PNL Fălticeni, având totodată calitatea de membru în Biroul Județean PNL Suceava, iar ulterior și de vicepreședinte al Organizației Județene PNL Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Octav Drăgușanu este om de afaceri cu activități în domeniul comerțului cu uleiuri auto și producției de construcții, structuri și componente metalice. Este manager și acționar al firmei Tehnofalt împreună cu fostul primar Vasile Tofan. Cei doi ingineri formează un tandem de patru ani.

Potrivit unor surse din partid, Octav Drăgușanu ar fi primit în urmă cu ceva timp propunerea de a candida din partea PNL la funcția de primar, însă aceasta a refuzat.

Numele lui s-a regăsit pe listele electorale la alegerile locale din anul 2008. Cu toate că era membru PNL, inginerul Drăgușanu candida atunci ca independent pentru un funcția de consilier local. În urma sufragiilor el a obținut 252 voturi.

În legislatura 2004 – 2008, inginerul Octav Drăgușanu ocupa funcția de consilier local și a activat în cadrul Comisiei pentru dezvoltare economico-socială, buget-finanțe, administrarea domeniului public și privat al municipiului, prestări servicii și comerț.

Foto credit: cont Facebook Octav Drăgușanu

ȘTIRI