Leroy Merlin și-a deschis la Suceava primul magazin din Moldova: Aproape 30.000 de produse de calitate au prețuri miciActualitate

Leroy Merlin și-a deschis la Suceava primul magazin din Moldova: Aproape 30.000 de produse de calitate au prețuri mici

       Accesări: 2197

Un nume cu greutate intră pe piața locală și regională de bricolaj. Francezii de la Leroy Merlin au deschis astăzi, 12 mai, un nou magazin și la Suceava. Oferta include aproape 30.000 de produse de calitate la prețuri mici pentru bricolaj, construcții, decorațiuni și grădinărit.

Magazinul din Suceava, construit pe Strada Unirii, nr.27 B, este al doisprezecelea din rețeaua națională și primul din Moldova.

Suceava își consolidează poziția de lider în topul orașelor românești cu cea mai mare densitate de spaţii comerciale.

Acesta se întinde pe o suprafață de 11.000 mp și pune la dispoziția clienților servicii de livrare expres începând de la 19.35 lei, descărcare la ușa clientului, finanțare, retur marfă în termen de 90 de zile de la cumpărare, închiriere unelte pentru care nu se percepe garanție, post vânzare, debitare lemn, mixarea vopsea.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Pentru pauzele din timpul cumpărăturilor, este pregătit un spațiu pentru servit cafeaua și o mini-librărie pentru clienți.

“Deschiderea primului magazin Leroy Merlin în Moldova confirmă o dată în plus angajamentul nostru fată de piața din România, pe care ni l-am asumat încă de la lansarea primului magazin, în 2011. Zona Moldovei este o zonă în care credem și care deține un mare potențial de dezvoltare în viitor.”, afirmă a declarat Frédéric Lamy, directorul general Leroy Merlin România. ”Astfel, pentru a susține expansiunea prețurilor mici pe piața de bricolaj, deschiderea din Suceava va fi urmată de altele, în viitorul apropiat, tot în această regiune. Dorim să îi obișnuim pe clienții noștri să plătească mai puțin pentru produse de calitate și servicii impecabile.”

În urma investiției de la Suceava s-au creat 95 noi de locuri de muncă.

Personalul oferă consiliere specializată pentru achiziționarea produselor, soluții personalizate pentru amenajarea, reamenajarea sau construirea locuinței și a grădinii și propun soluții adaptate nevoilor și bugetului fiecărui client.

Magazinul din Suceava va fi deschis de luni până sambată între orele 7:00 – 21:00 și duminică între orele 9:00 – 20:00.

„Mă bucur, alături de întreagă echipă a magazinului, să putem oferi clienților produse de calitate, accesibile oricui este interesat să își amenajeze căminul.”, declară Xavier Edmond, directorul magazinului Leroy Merlin Suceava. ”Dorim să le oferim locuitorilor din Suceava și din împrejurimi experiența cumpărăturilor moderne, cu o gamă largă de produse mereu pe stoc și întotdeauna cu prețuri mici. Clienții sunt invitați să se simtă ca acasă în magazinul nostru! ”

Leroy Merlin activează pe piața de bricolaj de peste 90 de ani.

Compania franceză deține 370 de magazine în 12 țări și este liderul actual al pieței de bricolaj din Franţa și al treilea retailer la nivel mondial.

La nivel național, în România, funcţionează 11 magazine, din care două în București și alte două în Cluj Napoca. Brandul Leroy Merlin mai este prezent la Brașov, Constanța, Craiova, Ploiești, Sibiu și Târgu Mureș.

ȘTIRI