Eleva Larisa Andreea Pălie obține singura medie de 10 din Fălticeni la examenul pentru absolvirea BacalaureatuluiEducație

Eleva Larisa Andreea Pălie obține singura medie de 10 din Fălticeni la examenul pentru absolvirea Bacalaureatului

       Accesări: 83

Final perfect la absolvirea liceului. Pentru Larisa Andreea Pălie zilele din perioada Bacalaureatului vor rămâne o amintire mereu frumoasă. Eleva Colegiului Național ”Nicu Gane” încheie cel mai important examen cu 10 pe linie la toate probele.

Larisa Andreea Pălie este singurul elev fălticenean și unul din cei cinci din județul Suceava care au media 10 la examenul de Bacalaureat.

Inițial, ea a avut media 9,95, după ce a obținut două note de 10 la română și istorie, iar la geografie nota 9,85. După ce a depus contestație, Larisa a primit nota pe care și-o dorea, adică încă un 10.

Rezultatul este cu atât mai relevant având în vedere faptul că anul acesta lucrările elevilor de la Colegiul Național ”Nicu Gane” au fost corectate la Iași.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

”Nu am fost mulțumită de nota inițială”, ne-a declarat proaspăta absolventă Larisa Andreea Pălie. ”Am depus contestație și am așteptat cu emoție rezultatul, pentru că fiecare sutime ar fi putut să-mi scadă media generală. Sinceră să fiu nu am fost convinsă că voi primi o notă mai mare, dar totuși s-a întâmplat. Nu pot decât să le mulțumesc celor care m-au susținut și au crezut în mine.”

De asemenea, în cadrul competențelor lingvistice, eleva de la clasa cu profil uman s-a remarcat atât la limba română cât și la franceză, primind nivelul experimentat, respectiv B2, ambele fiind corespondentul notei 10.

Larisa Andreea Pălie este unul din elevii excepționali ai învățământului preuniversitar fălticenean.

Clasele a X-a, a XI-a și a XII-a le-a încheiat cu 10 pe linie, iar în clasa a IX-a a avut doar patru medii de 9, restul fiind medii de 10. În ultimul an de liceu, s-a calificat la Olimpiada Națională de Limba Română reușind să obțină premiul II pe țară. Ea are mari șanse să participe și la etapa internațională.

Eleva Colegiului Național ”Nicu Gane” vrea să devină student Facultății de Litere din Cluj-Napoca și își propune să rămână în mediul universitar după încheierea studiilor superioare.

ȘTIRI