Lansare de carte în cadrul zilelor Universității „Ștefan cel Mare” din SuceavaEducație

Lansare de carte în cadrul zilelor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava

       Accesări: 83

Editura LUMEN și Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava vă invită la lansarea volumului Elemente de logică şi teoria argumentării, autori Prof. Univ. Dr. Sorin–Tudor MAXIM şi Lect. Univ. Dr. Marius-Costel EŞI – Universitatea „Stefan cel Mare”, ce se va desfășura în cadrul zilelor Universității „Ștefan cel Mare” din Suceava, vineri, 6 martie 2015, începând cu ora 12.00, în Corpul E al Universității, sala E129.

Evenimentul va avea loc vineri, 6 martie 2015, începând cu ora 12.00, în Corpul E al Universității, sala E129, în prezenţa autorilor şi a invitaţilor acestora: Prof. Univ. Dr. Traian D. STĂNCIULESCU – Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași; Prof. Univ. Dr. Antonio SANDU – Universitatea „Ștefan cel Mare din Suceava”, Directorul Editurii LUMEN; Conf. Univ. Dr. Dan Ioan DASCĂLU – Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Lansarea volumului va fi moderată de către Lector Univ. Dr. Vasile DEMCIUC, în calitate de Director al Departamentului de Știinte Umane și Social Politice al Facultății de Istorie și Geografie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava.

Sorin-Tudor MAXIM este Profesor universitar doctor în cadrul Universitătii ,,Ștefan cel Mare” din Suceava, Facultatea de Istorie și Geografie, Departamentul de Știinte Umane și Social Politice, calitate în care a susținut și susține cursuri și seminarii de Etică, Filosofie morală, Deontologie, Logică și științe politice, precum și numeroase cursuri specializate în cadrul diferitelor programe de studii masterale: Etica afacerilor, Etică și transparență în organizații, Logică juridică, Gândire critică, Deontologie și comunicare, Deontologie în asistența socială etc.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Marius-Costel EŞI este licențiat al Facultatii de Filosofie a Universitatii ,,Al. I. Cuza” Iași și al Facultății de Știinte Economice și Administrație Publică a Universității ,,Ștefan cel Mare” din Suceava.

De asemenea, a absolvit studiile postuniversitare, specializarea Teorii ale comunicării și filosofie analitică în cadrul Universității ,,Al. I. Cuza” Iași și studiile masterale, specializarea Administrarea Afacerilor în cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică din Suceava.

Este doctor în filosofie (specializarea Ontologia și filosofia științei), titlu obtinut la Universitatea ,,Al. I. Cuza” Iași și doctorand în cadrul Universității ,,Ștefan cel Mare’’ din Suceava (specializarea Administrarea afacerilor).

ȘTIRI