Laboratorul de informatică al Școlii ”Mihail Sadoveanu” s-a înnoit cu sprijinul Kaufland și Școlii de ValoriEveniment

Laboratorul de informatică al Școlii ”Mihail Sadoveanu” s-a înnoit cu sprijinul Kaufland și Școlii de Valori

       Accesări: 191

scoala_mihail_sadoveanu_kaufland_falticeni_1

Donație binevenită pentru elevi și profesori. Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” s-a aflat pe lista celor peste 100 de unități de profil din țară care au primit sisteme performante, oferite de Kaufland România și Școala de Valori. Prin intermediul campaniei naționale ”Ajutăm Împreună” și unitatea de învățământ fălticeneană și-a putut înnoi laboratorul de informatică.

30 de computere și monitoare marca HP de ultimă generație au fost donate Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu”, evenimentul având loc vinerea trecută.

”Kaufland România susține proiecte sociale și educaționale ce au ca beneficiari principali copiii de toate vârstele, sprijină programe care au ca obiectiv facilitarea accesului lor la educație, încurajarea frecventării școlii și prevenirea abandonului școlar”, a declarat Vasile Berar, directorul Kaufland Fălticeni. ”Întotdeauna susținem comunitatea în mijlocul căreia activăm, atât pe plan social, economic și ecologic”.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Predarea sistemelor informatice, s-a făcut în prezența directorului Liviu Deleanu, primarului Cătălin Coman, profesorilor și elevilor.

”Inițierea în tainele calculatorului începe la școală, aici, unde, elevul capătă deprinderile de bază. Pentru a le avea, firește, este nevoie și de aparatura necesară”, a spus directorul Liviu Deleanu. ”Iată astăzi avem cu sprijinul celor de la Kaufland și Școala de Valori, computere noi pentru laboratorul de informatică al școlii. Anul trecut, prin noiembrie ni s-a spus că vom primi 30 de calculatoare. Inițial nu mi-a venit să cred, dar după ce au revenit reprezentanții Kaufland, și am analizat proiectul lor, pentru mine a fost evident. Kaufland este pentru învățământul românesc și, binențeles, în particular, este pentru Școala Gimnazială ”Mihai Eminescu”.

Evenimentul s-a încheiat cu un spectacol de muzică și poezie, în care protagoniști au fost, evident, beneficiarii proiectului  educațional.

Sponsorizarea acordată de Kauflaund România face parte din strategia companiei de implicare socială durabilă în viața comunităților în care activează.

Rudy H.

ȘTIRI