La finalul sezonului competițional Moș Crăciun vine cu multe daruri pentru micuții tenismeni din FălticeniSport

La finalul sezonului competițional Moș Crăciun vine cu multe daruri pentru micuții tenismeni din Fălticeni

       Accesări: 380

Duminică, 18 decembrie 2016, la Fălticeni a avut loc ultimul concurs din acest an în circuitul Tenis 10 FRT. În paralel s-a desfășurat și tradiționalul concurs “Cupa Moș Crăciun”, organizat cu sprijinul Primăriei Fălticeni. Concursurile au avut loc în Sala de sport “Gabriel Udișteanu” fiind patronate de însuși Moș Crăciun.

El a venit să-i răsplătească cu daruri pe toți copiii care au reprezentat secția de tenis a ACS “Nada Florilor” în competiții, dar și pe copiii care au luat în premieră contact cu acest sport tot mai iubit la Fălticeni.

La concursul FRT au participat peste 60 de copii, din Botoșani, Piatra Neamț, Suceava, Iași și Fălticeni.

“A fost cel mai mare concurs organizat vreodată la Fălticeni, o reușită deplină și prin prezența lui Moș Crăciun. Meciurile au fost destul de echilibrate. Oaspeții noștri au venit cu jucători foarte bine pregătiți ceea ce ne bucură pentru că am reușit să testăm jucătorii care au trecut la o categorie superioară de joc.”, ne-a declarat instructorul Marcel Dascălu. ”Sunt foarte mulțumit de prestația copiilor noștri, care au oferit meciuri spectaculoase, spre satisfacția numeroșilor spectatori. Fiind ultimul turneu din acest an, țin să mulțumesc copiilor și părinților pentru efortul depus care nu a fost în zadar. De asemenea le mulțumesc sponsorilor noștri Grigore Florea și Andi Stan, domnului primar Cătălin Coman și Consiliului Local care ne-au oferit condiții bune de pregătire. Anul viitor vom organiza șapte turnee și ne propunem să mergem în alte orașe, la cel puțin șase turnee.”

La finalul competiției s-au înregistrat următoarele rezultate:

Nivelul Roșu: Locul 1 – Strugariu Matei, Locul 2 – Lupu Alex, Locul 3 – Andrei Iustin.

Nivelul Portocaliu: Locul 1 – Moșneguțu Matei, Locul 2 – Avrămia Darius, Locul 3 – Pricop Iulia.

Nivelul Verde: Locul 1 – Lungu Matei, Locul 2 – Tătaru Toma, Locul 3 – Buhă David și Anton Boris.

Un moment aparte în cadrul evenimentului l-a constituit premierea celor mai buni sportivi ai clubului în anul 2016: Locul 1 – Onisei David, Locul 2 – Avrămia Darius și Moșneguțu Matei, Locul 3 – Buhă David.

Doi dintre cei mai buni sportivi, David Buhă și Avrămia Darius, au participat în prima parte a lunii decembrie la turnee ale campionilor, cu participare internațională.

Buhă David a fost pe locul 9 la Turneul Campionilor – Tenis 10 FRT  de la Brașov, iar Avrămia Darius a încheiat anul pe locul 5 la Turneul Campionilor – Tenis 10 MPG de la București. Anterior, în luna aprilie, Onisei David a fost pe primul loca la un turneu similar, la București.

La “Cupa Moș Crăciun”, primele locuri au fost ocupate de Muscă Iasmina, Costea Maria, Iacob Irina, Luncănița Cristina și Vrabie Robert.

Grupa viitorilor campioni, copii de 5-6 ani, s-a remarcat prin: Coman Iasmina, Iacob Sofia, Maftei Anisia, Sîrbu Sebastian, Dumitru David, Ghiorghiu Ștefan, Arcip David, Tudose Constantin, Lazăr Maria, Lazăr Ioana, Ciocan Ioana, Pantilimon Patric, Grădinaru Matei, Lămășanu Dragoș și Jitaru Rareș.

GALERIE  FOTO

ȘTIRI