La Fălticeni a avut loc o nouă ediţie a Cupei 1 Iunie – tenis de câmpSport

La Fălticeni a avut loc o nouă ediţie a Cupei 1 Iunie – tenis de câmp

       Accesări: 474

ACS Nada Florilor Fălticeni şi Primăria Fălticeni au organizat duminică, 29 mai, o nouă ediţie a evenimentului sportiv „Cupa 1 Iunie”, rezervat tenisului de câmp.

Competiţia s-a desfăşurat pe terenurile de sport de la Colegiul „Vasile Lovinescu” şi a figurat în calendarul manifestărilor pe care administraţia locală le organizează pe plan local de „Ziua Copilului”.

Peste 50 de copii au concurat în competiţiile organizate cu acest prilej, atât pentru copiii cu experienţă cât şi pentru începători.

În turneul Tenis10 FRT s-au înscris 18 copii din Iaşi, Roman, Suceava şi Fălticeni, al categoriile Roşu şi Verde. Fălticenenii, sportivi ai ACS Nada Florilor, şi-au adjudecat toate medaliile.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Nivelul Roşu: 1. Darius Avrămia / 2. Matei Moşneguţu / 3. Ştefan Fîntînariu.

Nivelul Verde: 1. David Onisei / 2. David Buhă / 3. Evelina Tănase.

Cei mai mulţi concurenţi au fost prezenţi în concursurile începătorilor, desfăşurate în funcţie de nivelul de pregătire.

Grupa A: 1. Avian Buhlea / 2. Iulia Pricob / 3. Iustina Sandu.

Grupa B: 1. Amalia Brădăţanu / 2. Emilia Procovanu / 3. Ştefan Lavric.

Grupa C: 1. Iasmina Muscă / 2. Elisabeth Prisecariu / 3. Cristina Luncăniţa.

„A fost un concurs reuşit, cu o prezenţă numeroasă. Pe lângă cupele şi medaliile rezervate învingătorilor, copiii au primit din partea Primăriei Fălticeni tricouri şi pachete cu dulciuri. Mulţumesc pentru sprijinul primit în organizarea acestui eveniment domnului primar Cătălin Coman, domnului Grigore Florea de la Raitar şi domnului Bogdan Mândruţă. Nu în ultimul rând, le mulţumesc părinţilor pentru că au fost alături de copii”, a declarat instructorul Marcel Dascălu.

anunt3

ȘTIRI