La Dolhasca se joacă fotbal pentru un copil diagnosticat cu leucemieActualitate

La Dolhasca se joacă fotbal pentru un copil diagnosticat cu leucemie

       Accesări: 453

La Dolhasca va avea loc luni, 3 decembrie, a treia ediție a tradiționalului meci amical de fotbal dintre cadrele didactice de la Liceul “Oltea Doamna” Dolhasca, Școala Gimnazială Gulia și grupul arbitrilor din Fălticeni.

După cum ne-a informat profesorul Marcel Irimie, reprezentantul arbitrilor din zona Fălticeni, unul dintre organizatori, evenimentul își propune, și în acest an, să aducă o bucurie în luna cadourilor unui copil care are nevoie de sprijinul tuturor.
Buleu Gabriel Costin este un copil în vârstă de 9 ani, din Dolhasca, diagnosticat cu leucemie în stare avansată, pentru care fiecare ajutor este binevenit.
”Vă așteptăm luni, de la ora 13.00, în Sala de sport a Liceului Oltea Doamna din Dolhasca, să vă bucurați de un spectacol fotbalistic și împreună sa ajutăm acest copil”, ne-a transmis profesorul Marcel Irimie.

Cei care doresc să îl ajute pe Gabriel o pot face atât donând în contul bancar  RO61RNCB0688152140130001 Buleu Roxana Ionela, dar și venind luni la sala de sport.

Jocul caritabil este organizat în parteneriat de Liceul “Oltea Doamna” Dolhasca, Școala Gimnazială Gulia, Cavalerii Fluierului Fălticeni, Primăria Orașului Dolhasca, CSS Nicu Gane Fălticeni.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI