Meci caritabil la Dolhasca pentru un fost sportiv gălățeanSport

Meci caritabil la Dolhasca pentru un fost sportiv gălățean

Un gest de omenie pentru fost sportiv de performanță. Sala de sport a Liceului “Oltea Doamna” din Dolhasca a găzduit miercuri, 14 decembrie, un joc de fotbal între cadrele didactice ale liceului din localitate și arbitrii din Falticeni. Inițiatorul evenimentului, antrenorul Marcel Irimie, afirmă că partida s-a disputat cu scopul de a întinde o mână de ajutor fostului pugilist gălățean Checiceș Ion.

Sportivul, ajuns la vârsta de 49 de ani, este într-o situație dramatică, fără locuință și cu sănătatea șubrezită.

La final, toți cei care au luat parte la eveniment au oferit cu generozitate haine, alimente și bani, pentru a aduce în prag de sărbători un zâmbet pe chipul încercat de greutăți al fostului sportiv.

De la Liceul din Dolhasca au participat: Musila Cristina, Hancean Raluca, Mihai Loredana, Melinte Ioana, Lulciuc Constantin, Apavaloaie Mihai, Malai Mihai, Constantin Narcis, Bahan Cristinel, Tanasa Dumitru, Gagiu Vasile, Dascalescu Adrian, Rotaru Alin, Ungureanu Adrian si Zup Danut. Falticeni: Durniuc Andrei, Maranduca Robert, Irimie Marcel, Plantos George, Chelaru Andrei si Blanariu Alexandru.

Dacă la întâlnirea de săptămâna trecută Arbitrii din Fălticeni au învins fără nici un fel de emoție cu 8-3 echipa din Dolhasca, la meciul revanșă, după un duel aprig disputat și multe răsturnări de situatie, scorul a fost egal 6-6 la finalul timpului regulamentar.

Echipa din Dolhasca și-a luat revanșa la loviturile de departajare învingând cu scorul de 9-8, aducând bucurie în rândul inimoasei galerii care și-a încurajat echipa pe toată durata partidei.

La gazde, pe lângă cadrele didactice din localitate, au mai evoluat și Ferariu Constantin, fostul jucator al Rapidului CFR Suceava, și observatorul Agafiței Cristian.

Partida a fost arbitrată de Ciobanu Bianca și Cova Ingrid, două componente ale singurei echipe de fotbal feminin din județul Suceava, Armonia Falticeni.

“Organizatorii acestui meci aduc sincere mulțumiri tuturor celor care au ales să ajute un fost sportiv care atunci când a fost întrebat ce ar face dacă ar avea o sumă de bani a spus ca îi va da celor mai saraci decât el, să se bucure de sărbători”, ne-a declarat Marcel Irimie.

ȘTIRI