La Brodina a ajuns titlul de campion naţional al Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de UrgenţăRural

La Brodina a ajuns titlul de campion naţional al Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă

       Accesări: 62

În perioada 4 – 6 august 2014, s-a desfăşurat finala naţională a Concursurilor Serviciilor Voluntare şi Private pentru Situaţii de Urgenţă (S.V.S.U. / S.P.S.U.), competiţie organizată anul acesta în municipiul Râmnicu Vâlcea, ne-a informat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, plt. adj. Alin Găleată.

La startul concursurilor au fost prezente 16 echipaje din judeţele Arad, Argeş, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Caraş-Severin, Călăraşi, Iaşi, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Prahova, Suceava, Teleorman, Tulcea şi Vâlcea.

Competiţia a presupus parcurgerea a trei probe practice: Pista cu obstacole pe 100 de metri, Ştafeta 4×100 de metri şi Dispozitivul de intervenţie la motopompă.

Judeţul Suceava a fost reprezentat anul acesta de către Serviciul Privat pentru Situaţii de Urgenţă „Forestbrod” al S.C. Forestbrod S.A. Brodina, care a reuşit calificarea în etapa finală. Pregătirea lotului sucevean s-a realizat cu participarea specialiştilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă  „Bucovina” al judeţului Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

„Echipajul S.P.S.U. „Forestbrod”  Brodina a reuşit să demonstreze că este cel mai bun lot din ţară, clasându-se pe locul I şi aducând în judeţ cupa transmisibilă, precum şi multiple medalii şi diplome. După luni de antrenamente şi bazându-se pe experienţa antrenorilor Vasile Hasna şi Mircea Cotos, membrii serviciului privat s-au prezentat cu dorinţa de a învinge şi de a demonstra că, alături de pompierii militari din serviciile profesioniste, pot face faţă cu succes oricăror încercări, atât în competiţii, cât şi în misiunile specifice domeniului situaţiilor de urgenţă. Transmitem pe această cale campionilor suceveni felicitări pentru rezultatele frumoase obţinute, dar şi pentru efortul şi preocuparea permanentă în prevenirea şi gestionarea situaţiilor de urgenţă!”, ne-a informat plt. adj. Alin Găleată.

 

ȘTIRI