Kaufland și Școala de Valori vor oferi mai multe calculatoare noi Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu”Local

Kaufland și Școala de Valori vor oferi mai multe calculatoare noi Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu”

       Accesări: 62

Sprijină actul educațional. Compania Kaufland și Școala de Valori s-au implicat într-o amplă campanie de strângere de fonduri pentru dotarea unităților de învățământ din România cu aparatură IT performantă. Nu mai puțin de 102 școli din țară vor primi calculatoare noi.

Școala Gimnazială ”Mihail Sadoveanu” din Fălticeni este una dintre beneficiarele acestui program, prin care laboratoarele de informatică se înnoiesc cu echipamente specifice.

Evenimentul, care va oficializa acest moment, va avea loc pe 27 februarie, în prezența oficialilor Kaufland, profesorilor și elevilor.

Prin intermediul campaniei naționale ”Ajutăm Împreună”, derulată în perioada decembrie 2014 – februarie 2015, vor fi oferite 3060 de calculatoare noi pentru laboratoarele de informatică din cele peste 100 de unități de învățământ.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Kaufland România susține proiecte sociale și educaționale ce au ca principali beneficiari copiii de toate vârstele și programe ce au ca obiectiv facilitarea accesului acestora la educație, încurajarea frecventării școlii și prevenirea abandonului școlar.

ȘTIRI