Juniorii Forestei Fălticeni între cei mai buni la un important turneu organizat la BotoșaniSport

Juniorii Forestei Fălticeni între cei mai buni la un important turneu organizat la Botoșani

La sfârșitul săptămânii trecute, Grupa 2011 a clubului Foresta Fălticeni 2016 a participat la turneul “Bek Sport Givova Cup”, organizat la Botoșani.

Participarea tinerilor sportivi din Fălticeni la această competiție fotbalistică a fost fost una mai mult decât onorantă.

Echipa pregătită de antrenorul Dumitru Hreamătă a urcat pe podium și cu acest prilej, ceea ce răsplătește efortul consistent depus de copii la antrenamente.  

În prima parte a turneului, fălticenenii au obținut trei victorii concludente: 4-0 cu Viitorul Bacău, 3-0 cu Artys Botoșani și 4-1 cu Luceafărul Suceava.

A urmat apoi, în faza semifinalelor, confruntarea cu echipa clubului Juniorul Suceava. Foresta a cedat în fața sucevenilor cu 3-7. Acest rezultat a trimis Foresta în Finala Mică, în care echipa profesorului Hreamătă s-a impus, pentru a doua oară, de această dată cu 3-1, în fața echipei Artys Botoșani.

Pe lângă cupa și medaliile cuvenite echipei clasate pe locul 3, Foresta a obținut și cel mai important  premiu individual, prin Luca Ciprian Sandu, care a fost desemnat cel mai bun jucătăr al turneului.

Din lotul deplasat la acest turneu au făcut parte:  Antim Cîmpan, Iustin Isac, Eric Lateș, David Bîrliba, Luca Sandu, Mateo Ciocan, Ștefan Gagiu, Ianis Ilie și David Peiu.

Facebook Comments

ȘTIRI