Juniorii Forestei Fălticeni între cei mai buni la un important turneu organizat la BotoșaniSport

Juniorii Forestei Fălticeni între cei mai buni la un important turneu organizat la Botoșani

       Accesări: 626

La sfârșitul săptămânii trecute, Grupa 2011 a clubului Foresta Fălticeni 2016 a participat la turneul “Bek Sport Givova Cup”, organizat la Botoșani.

Participarea tinerilor sportivi din Fălticeni la această competiție fotbalistică a fost fost una mai mult decât onorantă.

Echipa pregătită de antrenorul Dumitru Hreamătă a urcat pe podium și cu acest prilej, ceea ce răsplătește efortul consistent depus de copii la antrenamente.  

În prima parte a turneului, fălticenenii au obținut trei victorii concludente: 4-0 cu Viitorul Bacău, 3-0 cu Artys Botoșani și 4-1 cu Luceafărul Suceava.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

A urmat apoi, în faza semifinalelor, confruntarea cu echipa clubului Juniorul Suceava. Foresta a cedat în fața sucevenilor cu 3-7. Acest rezultat a trimis Foresta în Finala Mică, în care echipa profesorului Hreamătă s-a impus, pentru a doua oară, de această dată cu 3-1, în fața echipei Artys Botoșani.

Pe lângă cupa și medaliile cuvenite echipei clasate pe locul 3, Foresta a obținut și cel mai important  premiu individual, prin Luca Ciprian Sandu, care a fost desemnat cel mai bun jucătăr al turneului.

Din lotul deplasat la acest turneu au făcut parte:  Antim Cîmpan, Iustin Isac, Eric Lateș, David Bîrliba, Luca Sandu, Mateo Ciocan, Ștefan Gagiu, Ianis Ilie și David Peiu.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI