Juniorii Forestei Fălticeni au disputat finala turneului Supercupa Moș Nicolae organizat la BacăuSport

Juniorii Forestei Fălticeni au disputat finala turneului Supercupa Moș Nicolae organizat la Bacău

       Accesări: 534

Chiar dacă ne apropiem cu fiecare zi ce trece de sfârșitul anului 2018, competițiile fotbalistice destinate juniorilor sunt în plină desfășurare.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Bacău, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai frumoase turnee pentru viitorii fotbaliști, Supercupa „Moș Nicolae”.

La acest turneu a participat și Grupa 2011 de la ACS Foresta Fălticeni 2016, pregătită de antrenorul Dumitru Hreamătă.

 Din lot au făcut parte: Antim Cîmpan, Luca Loghin, Luca Sandu, Iustin Isac, Ștefan Gagiu, Mateo Ciocan, Andrei Loghin, Ianis Ilie și Eric Chelaru.

Fălticenenii au avut parte și de o companie selectă, echipe de la cluburile Didi Junior Iași, Academia de fotbal F.C.Bacău, Juniorul Suceava, Aerostar Bacău, Star Bacău și Pietricica Piatra Neamț.

Practic, fiecare meci disputat la acest turneu a fost o finală.  Foresta a fost repartizată în Grupa B alături de F.C. Bacău, Didi Iași și Star Bacău.

Micii fotbaliști s-au ridicat la nivelul competiției, reușind un spectacol fotbalistic plăcut ochiului.

Cu trei victorii în grupă, Foresta s-a calificat în finala competiției: 2-0 cu Star Bacău (goluri Mateo Ciocan și Eric Chelaru),  3-1 cu FC Bacău (goluri Mateo Ciocan, Luca Sandu și Ștefan Gagiu)  și 5-3 cu Didi Iași (meci în care a întors scorul de la 0-2, golurile Forestei marcate de Mateo Ciocan, Ianis Ilie și Luca Sandu cu 3 reușite).

În finală, Foresta Fălticeni a pierdut însă în fața unei alte reprezentante a județului nostru, echipa Juniorul Suceava, scor final 0-4

“Turneul de la Bacău confirmă rezultatele foarte bune obținute de grupa 2011 anul acesta: locul 2 la Cupa LPS Bistrita, locul 2 la Memorialul Sandrino Gherine, locul 3 Dorna Junior Cup, locul 4 Bubu Junior Cup.

Mulțumimpărinților pentru sprijinul acordat și organizatorilor pentru invitație, iar pe această cale îi felicităm pentru organizarea ireproșabilă”, ne-a informat antrenorul Dumitru Hreamătă.

Și pentru ACS Foresta Fălticeni 2016 urmează alte 2 săptămâni încărcate. Clubul va participa cu grupele 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012 la Cupa Moș Crăciun, manifestare sportivă de tradiție organizată la Suceava.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI