Juniorii Forestei Fălticeni au disputat finala turneului Supercupa Moș Nicolae organizat la BacăuSport

Juniorii Forestei Fălticeni au disputat finala turneului Supercupa Moș Nicolae organizat la Bacău

Chiar dacă ne apropiem cu fiecare zi ce trece de sfârșitul anului 2018, competițiile fotbalistice destinate juniorilor sunt în plină desfășurare.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Bacău, s-a desfășurat o nouă ediție a unuia dintre cele mai frumoase turnee pentru viitorii fotbaliști, Supercupa „Moș Nicolae”.

La acest turneu a participat și Grupa 2011 de la ACS Foresta Fălticeni 2016, pregătită de antrenorul Dumitru Hreamătă.

 Din lot au făcut parte: Antim Cîmpan, Luca Loghin, Luca Sandu, Iustin Isac, Ștefan Gagiu, Mateo Ciocan, Andrei Loghin, Ianis Ilie și Eric Chelaru.

Fălticenenii au avut parte și de o companie selectă, echipe de la cluburile Didi Junior Iași, Academia de fotbal F.C.Bacău, Juniorul Suceava, Aerostar Bacău, Star Bacău și Pietricica Piatra Neamț.

Practic, fiecare meci disputat la acest turneu a fost o finală.  Foresta a fost repartizată în Grupa B alături de F.C. Bacău, Didi Iași și Star Bacău.

Micii fotbaliști s-au ridicat la nivelul competiției, reușind un spectacol fotbalistic plăcut ochiului.

Cu trei victorii în grupă, Foresta s-a calificat în finala competiției: 2-0 cu Star Bacău (goluri Mateo Ciocan și Eric Chelaru),  3-1 cu FC Bacău (goluri Mateo Ciocan, Luca Sandu și Ștefan Gagiu)  și 5-3 cu Didi Iași (meci în care a întors scorul de la 0-2, golurile Forestei marcate de Mateo Ciocan, Ianis Ilie și Luca Sandu cu 3 reușite).

În finală, Foresta Fălticeni a pierdut însă în fața unei alte reprezentante a județului nostru, echipa Juniorul Suceava, scor final 0-4

“Turneul de la Bacău confirmă rezultatele foarte bune obținute de grupa 2011 anul acesta: locul 2 la Cupa LPS Bistrita, locul 2 la Memorialul Sandrino Gherine, locul 3 Dorna Junior Cup, locul 4 Bubu Junior Cup.

Mulțumimpărinților pentru sprijinul acordat și organizatorilor pentru invitație, iar pe această cale îi felicităm pentru organizarea ireproșabilă”, ne-a informat antrenorul Dumitru Hreamătă.

Și pentru ACS Foresta Fălticeni 2016 urmează alte 2 săptămâni încărcate. Clubul va participa cu grupele 2008, 2009, 2010, 2011 și 2012 la Cupa Moș Crăciun, manifestare sportivă de tradiție organizată la Suceava.

Facebook Comments

ȘTIRI