Juniorii din Fălticeni au urcat pe podium la Turneul de Minifotbal “Moldova TNT Sport Cup”Sport

Juniorii din Fălticeni au urcat pe podium la Turneul de Minifotbal “Moldova TNT Sport Cup”

       Accesări: 393

La sfârșitul săptămânii, două cluburi din Fălticeni au fost prezente cu echipele de juniori la Turneul de Minifotbal “Moldova TNT Sport Cup”, organizat la Bacău, sub egida Federației de Minifotbal din România.

CSS Nicu Gane Fălticeni pe locul 3 cu Grupa 2009

În competiția rezervată generației 2009, între cele 16 echipe participante s-au aflat și echipele cluburilor fălticenene C.S.S Nicu Gane (Grupa D – alături de AS Aripile, FCM Bacău, AS Fav Kids)  și Foresta Fălticeni 2016 (Grupa B – alături de CS Aerostar-albastru, AS Juniorii Bacău, Junior Roman).

CSS Nicu Gane, echipă pregătită de profesorul Iulian Darabă a câștigat grupa și s-a calificat în semifinale, terminând competiția pe locul 3.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

“Sunt mulțumit de rezultat dar în principal de jocul copiilor care s-au mobilizat, dovadă este faptul că golgheterul turneului de la grupa 2009 este de la noi din echipă. Pas cu pas începem sa căpătam experiență și să obținem rezultate din ce in ce mai bune. Mulțumesc părinților care sunt alături de echipa ori de câte ori este nevoie”, a declarat antrenorul Iulian Darabă.

Rezultatele echipelor din Fălticeni:

AS Fav Kids – CSS “Nicu Gane” Fălticeni 1-4
AS Juniorii Bacău – Foresta Fălticeni 1-2
AS Aripile – CSS Nicu Gane Fălticeni 1-3
Foresta Fălticeni – Junior Roman 1-0
FCM Bacău – CSS Nicu Gane 0-5

CS Aerostar albastru – Foresta Fălticeni 2-2
Șoimii-albastru-Foresta Fălticeni 0-3
Semifinala a doua: CSS “Nicu Gane” Fălticeni – Șoimii Dunăreni 0-2 (echipă care a câștigat ulterior turneul)

Finala mică: CSS “Nicu Gane” – CS Aerostar 7-4

Fălticeneanul Sebastian Muraru a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului.

Din echipă au făcut parte: Ostafie Alex, Bălan Robert, Pădurean Ionut, Nedelcu Darius, Cora Darius, Muraru Sebastian, Blanariu Jason, Teodorescu Mateo, Boamba Andrei, Costea Mihai, Bolohan Andrei, Maxim Ionut.

Cu 4 victorii și un rezultat de egalitate, Foresta, pregătită de profesorul Florin Ailenei, s-a clasat pe locul 5.

Grupa 2009: Petroșanu Claudiu, Onofrei Lucian, Cornea David, Zegleanu Bogdan, Fîntînariu Ștefan, Sofronia Andrei, Bernaschi Gabriel, Armanu Răzvan.

Foresta Fălticeni a urcat pe podium cu Grupa 2011

Fălticenenii s-au întors acasă cu medalii și în competiția rezervată generației 2011.

Foresta Fălticeni, echipă antrenată de profesorul Dumitru Hreamătă, s-a clasat pe locul 3, din 12 echipe înscrise, după un turneu reușit.

În faza grupelor, Foresta a învins cu 4-0 pe FC Dinamo Bacău și a remizat cu AS Aripile Bacău, scor 3-3.

Fălticenenii au ajuns în semifinale, une au fost învinși cu 6-2 de FC Bacău. Foresta a încheiat turneul cu o nouă victorie. În finala mică, 7-3 cu FCF Star. La această categorie, câștigătoarea turneului a fost echipa Luceafărul Galați.

Organizatorii l-au evidențiat pe Sandu Luca, de la Foresta Fălticeni, care a fost desemnat golgeterul turneului, cu 11 goluri marcate.

 Lotul care a făcut deplasarea la Bacău a fost următorul: Antim Cîmpan, Iustin Isac, Eric Lateș, David Bîrliba, Luca Sandu, Mateo Ciocan, Ștefan Gagiu, Ianis Ilie, David Peiu și Andrei Loghin.

“Mulțumim părinților care sunt alături de noi, și pe ploaie și pe soare, pentru încredere și pentru sprijinul acordat! Mulțumim și organizatorilor pentru invitație și organizarea ireproșabilă.”

ȘTIRI