Accesări: 72

somuz_falticeni_a1

În etapa de duminică, Şomuz Fălticeni a reuşit un nou scor fluviu în competiţia juniorilor A1. A fost 3-10 pe terenul celor de la Silva Udeşti.

Tinerii fotbalişti pregătiţi de prof. Iulian Darabă au ajuns la 75 de goluri marcate, cu o medie de 5,3 goluri pe meci, în condţiiile în care primele două clasate au marcat 59, respectiv 48 de goluri. Este adevărat însă că fălticenenii au încasat un număr mare de goluri (32), aproape cât au primit împreună echipele de pe locurile 1 şi 2.

În această situaţie echipa din Fălticeni conduce clasamentul golgheterilor. Cosmin Chiticaru a înscris până acum 19 goluri. Alţi trei jucători ţin aproape de colegul lor: Marius Tănasă – 16 goluri, Adrian Dochia -12 goluri, Florin Sandu – 9  goluri. Trebuie amintit că Şomuz a dat golgheterul în ultimele două ediţii ale campionatului de juniori A1.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În clasament, Şomuz este pe locul 3, însă, o dată cu retragerea din campionat a echipei din Stroieşti, echipa din Fălticeni va primi încă 4 puncte după anularea rezultatului din teren (Stroieştiul a câştigat cu 4-3), ajungând pe locul 2, la 4 puncte de Bucovina II Rădăuţi.

Cu două victorii în următoarele două etape, acasă cu Victoria Vatra Moldoviţei (30 noiembrie) şi în deplasare cu Recolta Fântânele (3 decembrie), Şomuz poate ataca titlul de campioană de toamnă în ultima etapă a turului (7 decembrie) când  la Fălticeni vine liderul, Bucovina II Rădăuţi. Cine câştigă termină pe primul loc. Rădăuţenii au şi varianta meciului egal.

Alex S.

ȘTIRI