Juniorii de la Foresta Fălticeni și CSS Nicu Gane au participat la Cupa Municipiului SuceavaSport

Juniorii de la Foresta Fălticeni și CSS Nicu Gane au participat la Cupa Municipiului Suceava

       Accesări: 845

Suceava găzduiește în această perioadă a patra ediție a competiției fotbalistice “Cupa Municipiului Suceava”, organizată de Asociația Județeană de Fotbal Suceava, Federația Română de Fotbal, Primăria Municipiului Suceava și clubul Juniorul Suceava.

În prima parte a turneului, la sfârșitul săptămânii trecute, 9-11 iunie, s-au desfășurat meciurile la grupele 2003, 2005, 2009 și 2010.

Între participante au fost și două cluburi din Fălticeni. Este vorba de Foresta Fălticeni, care a evoluat la categoriile 2005, respectiv 2009 și 2010 (antrenor Dumitru Hreamătă), și CSS „Nicu Gane” (antrenor Iulian Darabă), la categoriile 2005 și 2009.

Cele mai bune rezultate ale fălticenenilor s-au înregistrat la Grupa 2009.

Din 10 echipe înscrise, Foresta Fălticeni (locul 1 în prima fază a competiției) s-a clasat pe locul 3, după ce a învins în finala mică echipa LPS Suceava.

„A fost a treia oară când am câștigat grupa în care am început o competiție, dar și al patrulea turneu când ne-am calificăm în semifinale. Spre bucuria noastră, a celor din club, dar și a părinților, au fost evoluții foarte bune ale  copiilor. Mai mult, golgeterul categoriei 2009 a fost dat tot de Foresta. Darius Nedelcu s-a remarcat prin cele 12 goluri marcate”, ne-a declarat antrenorul Dumitru Hreamătă.

Foresta: Fîntînariu Ștefan (căpitan), Bogdan Zegleanu, David Cornea, Răzvan Armanu, Darius Nedelcu, Jason Blanariu, Gabriel Bernaschi, Tudor Dănilă și Lucian Onofrei.

CSS Nicu Gane (locul 3 în faza grupelor) a ocupat la final un onorant loc 5.

CSS Nicu Gane: Țolescu Robert, Herlea Daniel, Holotă Andrei , Boambă Andrei, Clim Fabian, Matei, Deleanu David, Bolohan Alin, Bălan Robert, Bucan Gabriel, Alexandru Ostafie, Ciobanu Alexandru, Bîziac Alexandru, Corduneanu Ștefan, Costea Mihai.

Darius Nedelcu, de la Foresta Fălticeni, a fost golgheterul competiției, cu 12 goluri marcate.

Rezultate

Foresta Fălticeni – Artys Botoșani 4-0 (Ștefan Fîntînariu și Darius Nedelcu – 2)

Pumas Iași – CSS Nicu Gane 2-6

Juniorul Suceava – Foresta Fălticeni 1-4 (Darius Nedelcu – 3, Răzvan Armanu)

CSS Nicu Gane – LPS Suceava 0-8

Junior Câmpulung Moldovenesc – CSS Nicu Gane 1-3

Foresta Fălticeni – Luceafărul Suceava 5-2 (Darius Nedelcu – 3, Tudor Dănilă, Jason Blanariu)

CSS Nicu Gane – Cenizia Rădăuți 1-6

Magic Iași – Foresta Fălticeni 0-3 (Darius Nedelcu, Răzvan Armanu, Ștefan Fîntînariu)

Semifinala 1

Foresta Fălticeni – Cenizia Rădăuți 1-4 (Darius Nedelcu)

Locurile V-VI

Magic Iași – CSS Nicu Gane 1-1 (0-2 penalty)

Finala mică III-IV

LPS Suceava – Foresta Fălticeni 2-2 (Darius Nedelcu – 2)(1-2 penalty – Darius Nedelcu și Ștefan Fîntînariu)

Finala mare I-II

Juniorul Suceava – Cenizia Rădăuți 1-2 (0-2 penalty)

La Grupa 2010, juniorii Forestei Fălticeni s-au clasat pe locul 6, din 8 echipe înscrise. Grupa a fost câștigată de Juniorul Suceava.

Foresta: Alex Chirilă (căpitan), Luca Loghin, Ștefan Doroftei, Narcis Mogîrzan, Rareș Ochiană, Nicolas Nistor, Luca Sandu, Antonio Buta, Eduard Baltag.

Rezultate

Profy Botoșani – Foresta Fălticeni 4-0

Pumas Iași – Foresta Fălticeni 2-3 (Alex Chirilă – 2, Luca Sandu)

Foresta Fălticeni – LPS Suceava 0-2

Play out II

Artys Botoșani – Foresta Fălticeni 0-2 (Alex Chirilă, Rareș Ochiană)

Locurile V-VI

Foresta Fălticeni – Luceafărul Suceava 1-5 (Alex Chirilă)

La Grupa 2005, CSS Nicu Gane s-a clasat pe locul 6, din 8 echipe înscrise în competiție. La aceeași categorie, Foresta Fălticeni a fost pe locul 8. Grupa a fost câștigată de LPS Suceava.

CSS Nicu Gane: Crăciun Gabriel, Deleanu Robert, Țolescu Alexandru, Teleasa Denis, Pâslaru Cosmin, Sandru Constantin, Iacobuță Daniel, Pintilei Ovidiu, Barzu Stefan, Butuluc Emanuel, Buta Teodor.

Rezultate:

Omnia Suceava – CSS Nicu Gane 3-2

Foresta Fălticeni – Pumas Iași 3-0

Aerostar Bacău – CSS Nicu Gane 2-0

LPS Suceava-Foresta Fălticeni 3-0

Foresta Fălticeni – CSM Dorna Vatra Dornei 1-3

CSS Nicu Gane – Juniorul Suceava 1-7

Play out II

CSS Nicu Gane – Foresta Fălticeni 3-0

Locurile VII-VIII

Foresta Fălticeni – Omnia Suceava 2-3

Locurile V-VI

LPS II Suceava- CSS Nicu Gane 5-0

„Spre bucuria mea și a părinților, care au fost alaturi de copii, grupa de 2009, într-o companie destul de numeroasă și valoroasă, a reușit să se claseze pe locul cinci. Valoarea noastră ca echipă nu a atins cote maxime dar, cu o mai bună pregătire, cu un mai mare entuziasm și cu dorinta de a fi printre cei mai buni ne vom continua pregătirea și astfel cu pași siguri vom crește în valoare și rezultatele cu siguranță vor veni.

Chiar dacă grupa de 2005 nu s-a clasat pe un loc fruntaș, copii și-au dorit, au jucat destul de bine, dar valoarea celorlalte echipe a fost peste valoarea echipei noastre”, ne-a declarat antrenorul Iulian Darabă (CSS Nicu Gane).

“Cupa Municipiului Suceava” va continua la sfârșitul acestei săptămâni, 16-18 iunie, cu turnee la alte 5 categorii de vârstă: 2004, 2006, 2007, 2008, 2011. Foresta Fălticeni va participa cu echipe la patru categorii de vârstă.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI