Juniorii de la Foresta Fălticeni câștigători ai Cupei orașului BuhușiActualitate

Juniorii de la Foresta Fălticeni câștigători ai Cupei orașului Buhuși

       Accesări: 331

Juniorii Forestei Fălticeni, Grupa 2011, au câștigat competiția fotbalistică organizată în cadrul zilelor orașului Buhuși.

Cupa Municipiului Buhuși s-a desfășurat sâmbătă, 16 septembrie, cu participarea junioriilor născuți în anii 2007 și 2011, din Fălticeni, Focșani, Bacău, Onești, Săucești și echipa gazdă Viva Activ Buhuși.

Echipa pregătită de profesorul Dumitru Hreamătă s-a deplasat în județul Bacău cu un lot din care au făcut parte: Ștefan Rotărița, Luca Loghin, Antim Cîmpan, Luca Sandu, Ștefan Gagiu, Miron Nectarie, Andi Pînzariu și Andrei Rotărița.

Fălticenenii au început turneul cu o victorie clară în fața echipei Atletic Bacău, prin golurile marcate de Sandu Luca (2 reușite), Luca Loghin și Ștefan Gagiu.  A urmat o înfrângere la limită cu Bubu Bacău, apoi apoi, în semifinale, Foresta s-a impus la loviturile de departajare, în fața echipei gazdă. În timpul regulamentar scorul a fost 0-0, cu o lovitură de pedeapsă apărată de Luca Loghin, portarul Forestei. Luca a fost în formă și la departajare, reușind să pareze patru lovituri. Foresta s-a calificat în finală cu scorul de 3-2 (Ștefan Gagiu și Luca Sandu – 2 goluri).

Imprumutul Promotional de Sarbatori

În finală, Foresta a întâlnit o echipă tot din Bacău, Fav Kids Bacău. Fălticenenii au rupt echilibrul partidei în debutul reprizei secunde. În două minute, Luca Loghin și Luca Sandu au marcat golurile victoriei .

“Turneul de la Buhuși a dovedit că la A.S. Foresta Fălticeni 2016 se muncește și că răbdarea are un rol important în dezvoltarea copiilor. Porțile clubului sunt deschise pentru copiii care doresc să facă în primul rând mișcare și apoi performanță. Mulțumim și părinților care ne sprijină necondiționat și ne oferă toată încrederea”, a declarat antrenorul Dumitru Hreamătă.

ȘTIRI