Juniorii de la Foresta Fălticeni au câștigat SuperCupa ProSportSport

Juniorii de la Foresta Fălticeni au câștigat SuperCupa ProSport

       Accesări: 789

Bucurie și satisfacție în tabăra celor mai tineri jucători de fotbal din municipiu. Echipa Foresta Fălticeni și-a adjudecat unul din cele două trofee puse în joc la turneul”Cupa ProSport” desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Focșani, la baza Valentino Sport. Dacă în clasamentul general a încheiat pe locul 4 din 12 echipe, formația pregătită de profesorul Dumitru Hreamătă s-a impus în finala SuperCupa Prosport.

Sportivii de la Foresta Fălticeni, grupa copiilor născuți în anul 2009, au câștigat primul trofeu la prima participare din istoria clubului înființat anul trecut.

Ei au încheiat seria pe primul loc având punctajul maxim posibil.

”Am reușit un turneu peste așteptările noastre. Pentru noi a fost un turneu frumos, greu, tensionat, palpitant, util în care toți jucătorii au confirmat o creștere de formă, normală, față de ultimul turneu.”, afirmă antrenorul Hreamătă. ”Am câștigat un jucător, Bogdan Zegleanu, care a ținut echipa în joc în multe momente cheie. Mulțumesc părinților pentru sprijinul acordat , pentru clipele frumoase pe care le-am petrecut împreună. Sper să vă rămână în memorie lucrurile bune de la acest turneu și să aveți în continuare încredere în jucători și antrenor pentru că nu vă vom dezamăgi! Felicităm și gazdele de la ProSport Focșani pentru organizarea impecabilă pe latura sportivă.”

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Echipa s-a prezentat la turneu cu 9 jucători: Lucian Onofrei (căpitan), Bogdan Zegleanu, David Cornea, Tudor Dănilă, Darius Nedelcu, Ștefan Fîntînaru, Răzvan Armanu, Gabriel Bernaschi și Alex Chirilă.

Printre formațiile participante s-au aflat Steaua București, Șoimii Galați, Didi Junior Iași și Dacia Unirea Brăila.

Fălticenenii au învins cu 1-0 gazdele ProSport Focșani (gol Ștefan Fîntînaru) și cu 7-0 pe Play Bacău (goluri marcate de Răzvan Armanu, Darius Nedelcu (2), Ștefan Fîntînaru (2), David Cornea, Alex Chirilă). Galben-verzii au întâlnit în sferturi pe Șoimii Galați pe care i-au învins la loviturile de departajare cu 2-1.

După trei victorii consecutive au urmat două înfrângeri. În semifinale au pierdut cu 2-3 în fața echipei Steaua București, iar în finala finala mică au pierdut la scor, 0-5, cu Didi Junior Iași.

Foresta Fălticeni s-a impus, în schimb, în Supercupa Pro Sport cu 1-0 în partida desfășurată cu Șoimii Galați (gol marcat de Tudor Dănilă).

Pe lângă trofeul câștigat, organizatorii competiției desfășurate în perioada 11 – 12 februarie, au acordat Forestei Fălticeni alte două premii: jucătorului Darius Nedelcu, desemnat golgheterul turneului, cu 7 goluri marcate, și profesorului Lucian Hreamătă nominalizat drept cel mai inspirat antrenor.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI