Juniorii de la Aqua Club Fălticeni au obținut peste 30 de medalii la Campionatul Județean de Înot organizat la Gura HumoruluiSport

Juniorii de la Aqua Club Fălticeni au obținut peste 30 de medalii la Campionatul Județean de Înot organizat la Gura Humorului

Au urcat din nou pe podium. Copiii de la Aqua Club Fălticeni au strălucit la cea mai recentă competiție de natație, confirmând progresele în materie de performanță. După rezultatele bune obținute la Turda, Bistrița și Bacău, juniorii antrenați de Andrei Pinticanu și Luis Lăcătuș au reușit să se impună în mai multe probe din cadrul Campionatului Județean de Înot.

Concursul, găzduit de orașul Gura Humorului, a reunit peste 100 de sportivi legitimați la patru cluburi.

Juniorii de la Aqua Club au fost în mare formă la prima competiție de acest gen organizată în județul Suceava. Ei s-au întors acasă cu peste 30 de medalii de aur, argint și bronz, dar și câteva mențiuni.

Din lotul fălticenean s-au remarcat Silișteanu Daria (7 ani), Yannis Nechita (7ani) și Rianna Amariei (8 ani), cu trei medalii de aur în probele 50 m, 100 m liber, 50 m spate, cât și Sofia Maftei (6 ani) tot cu trei medalii de aur în probele 50 m liber, 50 m spate și 50 m Bras.

Rezultate foarte bune au mai bifat Sebastian Spătaru (7 ani) și Alecsia Tenciu (7 ani) cu patru medalii, una de aur, două de argint, și una de bronz.

Junioarele Alexandra Baltag (7 ani) și Aissia Prisecariu (8 ani) și-au adjudecat fiecare câte o medalie de argint și una de bronz, în timp ce Maximilian Marchidan (8 ani) a câștigat două medalii de bronz la 50 m și 100 m liber.

Alți patru membri din lot au fost la un pas de podium. Daria Alexandra (8 ani), Luca Crîșmariu (8 ani), Tiberiu Mihalache (8 ani) și Sabina Maftei (10 ani) și-au îmbogățit palmaresul cu mențiuni.

Antrenorii Pinticanu și Lăcătuș s-au declarat foarte mulțumiți de rezultatele bifate de cei 13 copii din Fălticeni care activează în grupa de performanță.

Campionatul Județean de Înot este ultimul examen înainte finalului de an.

Peste 100 de înotători cu vârste între 6 și 11 ani s-au întrecut în concursul de natație. La competiție au participat patru cluburi din județ, sportivi legitimați la Universitatea Suceava, C.S.S. Gura Humorului, Aqua Club Fălticeni și C.S.S. Suceava.

ȘTIRI