Juniorii de la Aqua Club Fălticeni au obținut 21 de medalii în cadrul concursului de înot „Cupa Bucovinei”Sport

Juniorii de la Aqua Club Fălticeni au obținut 21 de medalii în cadrul concursului de înot „Cupa Bucovinei”

       Accesări: 467

Au rezultate tot mai bune la competiții. Juniorii clubului de natație din Fălticeni au participat luna trecută la Cupa Bucovinei, organizată de Asociația Judeteana de Natație și LPS Suceava, întrecere de la care s-au întors cu numeroase medalii de aur, argint și bronz. Elevii antrenați de Luis Lăcătuș și Andrei Pinticanu au fost în formă maximă la primul concurs de înot al anului 2017.

Ei s-au întrecut cu sportivii de la alte 11 cluburi din România și Ucraina.

Echipa Aqua Club s-a prezentat cu 12 copii din grupa de performanță, trei dintre aceștia, Daria Silișteanu, Rianna Amariei și Sofia Matei, reușind să se remarce în cadrul competiției „Cupa Bucovinei”.

Daria Silișteanu (8 ani) s-a întors de la concurs cu patru medalii de aur, obținute la 50 m, 100 m liber, 50 m fluture și 50 m spate.

Rezultate excelente și pentru Rianna Amariei (9 ani). Ea și-a adjudecat trei medalii de aur la 50 m, 100 m liber și 50 m spate. La acestea se adaugă medalia de argint la 50 m bras.

Evoluție foarte bună și pentru Sofia Matei (7 ani) care a obținut trei medalii de aur la 50 m bras, spate și liber.

O altă medalie de aur a fost câștigată la Alecsia Tenciu (8 ani) în cadrul concursului la 50 m bras.

Alți trei reprezentanți ai clubuli din Fălticeni au obținut câte o medalie de argint și una de bronz, respectiv juniorii Aissia Prisecariu, Yannis Nechita și Alecsia Tenciu, în timp ce Daria Lupu s-a întors de la concurs cu două medalii de argint la 50 m spate și liber.

Șirul performanțelor medaliate este încheiat de Sebastian Spătaru și  Maximilian Marchidan cu câte două medalii de bronz și Tiberiu Mihalache cu medalie de bronz la la 50 m liber.

Sporitvii din Fălticeni au obținut în total 21 de medalii din care 11 de aur, 5 de argint și de bronz.

Din lot au mai făcut parte Alexandra Baltag, Luca Crâșmariu, Daria Alexandra care au încheiat competiția la un pas de podium.

Pentru rezultate deosebite, organizatorii concursului au acordat Riannei Amariei și Dariei Silișteanu titlurile de cea mai bună sportivă la categoria fete, pe nivelul de vârstă 8 și respectiv 9 ani.

La competiția „Cupa Bucovinei” au concurat peste 100 de copii legitimați ai cluburilor de înot participante.

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI