Județul Suceava sub Cod galben de precipitații însemnate cantitativ până joi searaActualitate

Județul Suceava sub Cod galben de precipitații însemnate cantitativ până joi seara

       Accesări: 1172

Administrația Națională de Meteorologie a transmis astăzi, în jurul orei 14.00, mai multe atenționări meteorologice, Cod galben și Cod portocaliu, care vizează peste 20 de județe, între care și Suceava.

 În intervalul 17 ianuarie, ora 14 – 18 ianuarie, ora 22, în zona de munte va ninge însemnat cantitativ și se va depune strat consistent de zăpadă.
În după-amiaza zilei de miercuri (17 ianuarie) și în  prima parte a nopții de miercuri spre joi (17/18 ianuarie), în Transilvania vor fi la început precipitații mixte, apoi mai ales sub formă de ninsoare.
      În a doua parte a nopții de miercuri spre joi (17/18 ianuarie) și în cursul zilei de joi (18 ianuarie) în Moldova, Dobrogea, nordul Olteniei și pe arii restrânse în nordul Munteniei vor predomina ninsorile.
      Cantitățile de apă vor depăși local 15…20 l/mp și izolat 30…35 l/mp.
Vântul se va intensifica treptat în cea mai mare parte a țării, dar cu precădere în sud, centru, est și la munte, unde vor fi rafale de 50…70 km/h, iar local în Moldova, în Dobrogea și pe crestele montane înalte, 70…80 km/h, viscolind temporar ninsoarea.

Din această seară este în vigoare și o atenționare Cod portocaliu. Este anunțat vânt puternic, viscol, zăpadă troienită în Munții Banatului, Carpații Meridionali și Carpații de Curbură, în intervalul 17 ianuarie, ora 18 – 18 ianuarie, ora 20.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

FACEBOOK SHARES:

ȘTIRI