Județul Suceava și-a prezentat ofertele la Târgul de Turism al RomânieiRural

Județul Suceava și-a prezentat ofertele la Târgul de Turism al României

       Accesări: 199

În perioada 25-28 februarie, Consiliul Judeţean Suceava a participat la cea de a 35-a ediție a Târgului de Turism al României – TTR 2016. Evenimentul a fost organizat în cadrul Centrului Expozițional ROMEXPO – București.

Ediţia de primăvară a Târgului de Turism al României a înregistrat prezenţa a 285 firme de profil din 15 ţări: Albania, Bulgaria, Croaţia, Egipt, Grecia, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Polonia, România, Serbia, Spania, Turcia, Ungaria

În spațiul expozițional, amenajat pentru promovarea obiectivelor şi atracţiilor turistice din judeţul Suceava, inclusiv a staţiunilor turistice Gura Humorului şi Vatra Dornei şi a Aeroportului Internaţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, au fost prezenți doi meșteri populari, care au oferit publicului vizitator demonstrații de pictură pe ouă și pictură icoane.

Delegația care a reprezentat județul Suceava la această manifestare a fost compusă din reprezentanți ai Consiliului Județean Suceava, ai primăriilor Gura Humorului şi Vatra Dornei, ai Aeroportului Internaţional ”Ştefan cel Mare” Suceava, ai unităților de cazare și ai agențiilor de turism din judeţ.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Celor peste 2.500 de vizitatori ai standului Bucovinei li s-au oferit, cu titlu gratuit, materiale de informare şi promovare turistică.

Informațiile turistice solicitate de vizitatorii standului au vizat obiectivele și atracțiile turistice din județ, evenimentele anuale organizate în Bucovina, infrastructura turistică (infrastructura de transport, infrastructura de cazare și de alimentație publică, infrastructura de agrement, infrastructura de tratament), tipurile de turism practicate în județ, ofertele operatorilor economici pentru sărbătorile pascale şi pentru sezonul estival

ȘTIRI