Judecătorii din Fălticeni au trimis după gratii doi violatori din Dolhasca: Unul dintre inculpați este minorLocal

Judecătorii din Fălticeni au trimis după gratii doi violatori din Dolhasca: Unul dintre inculpați este minor

       Accesări: 84

Pentru faptele lor au ajuns după gratii. Doi tineri din Dolhasca au început anul în arestul IPJ Suceava, acuzaţi de viol. Pe data de 31 decembrie 2015 procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni au formulat Judecătoriei Fălticeni propunere de arestare preventivă a inculpaţilor Colibă Dumitru Ionuţ şi C.V.I. (inculpat minor)  pentru infracţiunile de  violare de domiciliu, viol şi furt calificat.

Potrivit procurorilor, în noaptea de 28/29 decembrie 2015, în intervalul orar 21.00 – 03.00, cei doi au pătruns fără drept în curtea şi locuinţa unei femei, în vârstă de 56 ani, din oraş Dolhasca, au împins-o şi lovit-o cu pumnii.

În urma agresiunii persoana vătămată a suferit leziuni ce au necesitat pentru vindecare 11-12 zile îngrijiri medicale, după care au întreţinut raporturi sexuale cu aceasta prin constrângere, iar la plecare au sustras din locuinţă un topor.

Judecătoria Fălticeni a respins cererile celor doi tineri de a fi plasaţi în arest la domiciliu şi a aprobat propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni şi a dispus arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, până la data de 29 ianuarie 2016.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI