Jucătoarea Cosmina Roșu este convocată la naționala de futsalSport

Jucătoarea Cosmina Roșu este convocată la naționala de futsal

       Accesări: 235

Jucătoarea echipei Armonia Fălticeni, Cosmina Roșu, se numără printre cele 14 fete convocate de antrenorul Endre Kacso pentru cantonamentul naționalei de futsal Under 17.

Primul cantonament din istoria reprezentativei U17 se desfășoară în perioada 1-5 mai 2017 la Târgu Secuiesc, în perspectiva  participării la calificările pentru următoarea ediție a Jocurilor Olimpice pentru tineret, competiție care va fi găzduită în anul 2018 de Argentina.

În afară de jucătoarea Armoniei Fălticeni, în pregătiri se mai află fete de la Olimpia Cluj, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc, Universitatea Alexandria, Real Craiova, ASA Tîrgu Mureș și Universitatea Galați.

 „E un nou început! Sperăm ca acest început să fie unul de care să ne aducem aminte cu plăcere peste ani. Demarăm un proiect interesant și, în același timp, de viitor. În această săptămână vom face doar antrenamente, două pe zi. În următorul, 12-16 iunie, la Odorhei, vom avea și meciuri amicale. Iar în perioada 21-25 iunie, naționala feminină U17 de futsal a României va participa la un turneu de dezvoltare organizat de UEFA în Italia”, a declarat antrenorul Endre Kacso. Acesta va colabora cu Marius Feșnic, antrenor la Olimpia Cluj, echipa care oferă naționalei U17 cele mai mai multe jucătoare.

ȘTIRI