Joia marilor speranțe pentru echipele de volei și futsal ale CSS Nicu Gane FălticeniSport

Joia marilor speranțe pentru echipele de volei și futsal ale CSS Nicu Gane Fălticeni

       Accesări: 202

Secțiile de volei și futsal ale Clubului Sportiv Școlar „Nicu Gane” Fălticeni susțin, în cursul zilei de joi, 17 mai 2018, jocuri importante pentru calificarea în fazele superioare ale competițiilor naționale.

Echipa de volei pregătită de antrenorul Marius Stan păstrează șanse matematice de a prinde un loc în semifinalele Turneului final al Campionatului Național de Volei – Divizia Cadeți.

În primele două partide ale grupei, la București, fălticenenii au pierdut cu CNNT Craiova și au câștigat cu CSS Tulcea.

În meciul decisiv, „Nicu Gane” va întâlni campioana de anul trecut, echipa LAPI Dej, liderul seriei (cu 5 puncte). Așa cum am spus, calificarea este posibilă dacă tinerii voleibaliști din Fălticeni vor reuși un meci mare.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cu speranțe începe ziua de joi și echipa de futsal pregătită de Marcel Irimie, în Turneul zonal organizat la Odorheiul Secuiesc. De la ora 11.30, CSS Nicu Gane va întâlni echipa Futsal Klub Odorheiu Secuiesc, gazda turneului.

Cele două echipe au pierdut primul joc în fața echipei KSE Targu Secuiesc. Fălticenenii sunt avantajați de faptul că au pierdut la doar 2 goluri, în timp ce echipa gazdă are un handicap de 4 goluri.

Teoretic, o remiză ar ajuta echipa din Fălticeni să se califice la Turneul final U19 de pe locul 2.

 

ȘTIRI