Joc bun arătat de Șomuz Fălticeni în amicalul cu Bucovina RădăuțiSport

Joc bun arătat de Șomuz Fălticeni în amicalul cu Bucovina Rădăuți

       Accesări: 405

Șomuz Fălticeni și Bucovina Rădăuți au remizat și în cea de-a doua confruntare amicală din perioada de pregătire pentru noul sezon al Ligii a 3-a.

După acel 2-2 înregistrat săptămâna trecută, la Siret, echipele pregătite de Daniel Stoica și Florin Ailenei, respectiv Dorin Goian și Daniel Bălan, au încheiat la egalitate și meciul disputat sâmbătă dimineață, la Fălticeni.

De această dată au deschis scorul cei din Rădăuți, în minutul 7, prin Radu Ungurianu. După gol a urmat un joc echilibrat. Fălticenenii au ținut totuși mai mult de minge și au încercat combinații care să desfacă apărarea foarte bună a rădăuțenilor.

Deși asistența se aștepta ca echipa din Rădăuți să domine jocul după pauză, în urma introducerii jucătorilor de bază, lucrurile nu au stat deloc așa.

Schimbările făcute de antrenorul Șomuzului s-au dovedit inspirate iar echipa din Fălticeni a arătat mult mai bune în toate compartimentele.

Eduard Julei a adus egalarea cu un gol frumos în minutul 50. Decarul fălticeneilor a ratat și o ocazie imensă de a aduce Fălticeniul în avantaj, la o fază în care mingea a lovit bara și a revenit în teren.

Andrei Mateiciuc și camerunezul Franck Tcassem au fost alte două pericole pentru poarta apărată în repriza secundă de titularul Ionuț Puianu.

Evoluția bună a echipei a fost remarcată și de cei circa 200 de spectatori care au asistat la acest joc.

Și Bucovina Rădăuți arată foarte bine în jocurile amicale, fie că este vorba despre jucătorii titulari de drept sau despre ceilalți jucătorilor aflați în perioada de pregătire.

Șomuz Fălticeni continuă în ritm susținut pregătirea pentru campionatul care urmează începând cu data de 24 august.

Urmează alte două jocuri amicale: cu Șomuzul Preutești, la Fălticeni (marți, 13 august, ora 18.00) și Ozana Târgu Neamț (vineri, 16 august, la Târgu Neamț).

Șomuz Fălticeni – Bucovina Rădăuți 1-1 (0-1)

Marcatori: Eduard Julei (50) / Radu Ungurianu (7)

Șomuz Fălticeni: Pascal Andrei – Chisăliță Florin, Marinescu Radu, Franck Toukam, Ionescu Paul – Plăcintă Ciprian, Christ Alfana, Baciu Alexandru, Julei Eduard – Mateiciuc Andrei, Franch Tcassem.  

În repriza secundă, antrenorul Daniel Stoica i-a mai trimis în teren pe: Wilfred Achille, Alexandre Song, Murărașu Alexandru, Priboi Alin și Zamă Ionel.

Bucovina Rădăuți: Zvoronciuc, Alecsandru, Antonesei, Mihăeș, Coajă, Sahlean, Păiuș, Ungurianu, Coroamă, Țapu, Netbai. După pauză au intrat: Puianu, Vitu, Ionesi, Dănilă, Stoian, Cristian, Ciobanu, Plămadă, Busuioc, Bejenar.

ȘTIRI