Jandarmii și pompierii încheie săptămâna cu șefi noiNațional

Jandarmii și pompierii încheie săptămâna cu șefi noi

       Accesări: 866

Schimbări la conducerea Jandarmeriei Române și a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Prin deciziile luate joi și vineri, ministrul afacerilor interne, Petre Tobă, a schimbat conducerilor celor două instituții.

Vineri, 5 februarie 2016, generalul maior Mircea Olaru a fost eliberat din funcția de inspector general al Jandarmeriei Române și a fost numite director al Direcției Afaceri Europene și Relații Internaționale din cadrul MAI. În locul său, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile de prim-adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române și șef al statului major al Jandarmeriei Române, pe o perioadă de 6 luni, generalul de brigadă Zoltan Balint.

Cu o zi mai devreme, joi 4 februarie, colonelul Cornea Nicolae a fost eliberat din funcția de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență.  Decizia a venit ca urmare a depunerii cererii de pensionare a acestuia. Cu aceeași dată, a fost împuternicit pentru a îndeplini atribuțiile funcției de inspector general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, generalul de brigadă cu o stea Vasilică Ovidiu.

 

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI