Jandarmii şi-au demonstrat priceperea la pescuitLocal

Jandarmii şi-au demonstrat priceperea la pescuit

       Accesări: 146

Asociaţia Sportivă “Şomuz” Fălticeni a organizat sâmbătă, 20 septembrie 2014, prima editie a “Cupei Jandarmeriei” la pescuit sportiv.

După cum ne-a informat preşedintele clubului, mr. Cătălin Ungureanu, competiţia a adus pe iazul “Nada Florilor” un număr de 30 de ofiţeri şi subofiteri de la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi “Petru Rareş” Falticeni, pasionaţi de pescuit.

După şase ore de concurs, cântarul a hotărât clasamntul final. Locul I a fost adjudecat de Victor Hrebenciuc (4,5 kg total şi captura cea mai mare – 1,6 kg), locul II – Marcel Alexa (3,5 kg), iar locul III a fost ocupat de Mădălin Franciuc (2,37 kg).

Racul cel mai mare a fost capturat de Marcel Alexa, pestele cel mai mic s-a agăţat în cârligul lui Radu Savin iar prima captură i-a aparţinut lui Cristi Trifina. Câştigătorii au primit echipamente de pescuit, cupe, medali, diplomei si felicitarile organizatorilor.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

<em>“A fost o activitate de relaxare binevenită pentru cadrele militare, după o perioadă foarte încărcată, cu multe examene organizate la nivelul şcolii”,</em> ne-a declarat Cătălin Ungureanu.

ȘTIRI