ÎPS Pimen a slujit în Parohia ForăştiReligie

ÎPS Pimen a slujit în Parohia Forăşti

       Accesări: 109

Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţiului ÎPS Pimen s-a aflat la sfârşitul săptămânii trecute în mijlocul credincioşilor din Forăşti.

În fruntea unui sobor de preoţi din protopopiatul Fălticeni, Arhiereul a oficiat Sfânta Liturghe din Duminica a 34-a după Rusalii, în Biserica “Adormirea Maicii Domnului” din Forăşti.

Prezenţa ÎPS Pimen în Forăşti a fost o sărbătoare în adevăratul sens al cuvântului, dovadă fiind faptul că Ierarhul a fost întâmpinat de călăreţi îmbrăcaţi în costume naţionale, de enoriaşi şi de soborul de preoţi. În cuvântul său de învăţătură Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor a atras atenţia că uneori, oamenii nu ştiu să folosească darurile lui Dumnezeu, iar faptele pe care le fac în viaţă trebuie bine cumpănite.

”Avem nevoie de povaţa părintească a părinţilor şi a duhovnicului. Trebuie să ascultăm de Părintele Ceresc şi de părinţii trupeşti. Un copil ascultător este o persoană sănătoasă, atât sufleteşte, cât şi trupeşte. Neascultarea aduce o îmbolnăvire a trupului, a sufletului şi a minţii. Trebuie să ascultăm de părinţii noştri cât suntem pe acest pământ şi să ne aducem aminte de poveţile lor”, a explicat ÎPS Pimen.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

ȘTIRI