IPJ Suceava își înnoiește flota cu 41 de autospeciale Dacia LoganActualitate

IPJ Suceava își înnoiește flota cu 41 de autospeciale Dacia Logan

       Accesări: 88

flota-ipj-suceavaȘi-a împrospătat parcul auto. La jumătatea lunii mai Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava își completează flota actuală cu 41 de exemplare Dacia Logan. Luna trecută, instituția primea alte 20 de mașini de la Ministerul Afacerilor Interne şi Inspectoratul General al Poliţiei Române în scopul asigurării suportului logistic care să permită desfăşurarea activităţii de poliţie la standarde cât mai înalte.

Noile autospeciale nu vor purta inscripții deoarece vor intra în dotarea serviciilor care nu sunt obligate să afișeze însemnele Poliției Române.

Demersul vine pe fondul dorinței de a oferi poliţiştilor un mediu de lucru performant care să genereze un climat de ordine şi siguranţă publică pentru cetățeni.

Maşinile au fost achiziţionate la preţul de 7.800 de euro bucata.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Toate autospecialele vor fi repartizate structurilor din teritoriu, urmărindu-se creşterea mobilității terestre a polițiștilor.

Prin acest nou efort instituţional sunt satisfăcute nevoile de mobilitate ale poliţiştilor şi totodată, prin redistribuirea altor autospeciale aflate în dotare, se asigură și modernizarea parcului auto pentru autospecialele de intervenţie la evenimente și apeluri 112.

Astfel, în urma celor două etape de înzestrare logistică, la nivelul IPJ Suceava, toate structurile, inclusiv subunităţile, secţiile şi posturile de poliţie vor fi dotate cu vehicule de serviciu şi de intervenție care corespund normelor de performanţă asociate unui serviciu poliţienesc de calitate.

Rudy H.

ȘTIRI