Ionuţ şi Oana Atodiresei petrec Crăciunul şi Revelionul cu familia şi prieteniiSpecial

Ionuţ şi Oana Atodiresei petrec Crăciunul şi Revelionul cu familia şi prietenii

       Accesări: 607

Sărbătorile de iarnă au un farmec aparte în Moldova. Acesta este motivul pentru care soţii Atodiresei au părăsit Bucureştiul, decişi să trăiască un nou Crăciun în mijlocul celor dragi. Pentru că nicăieri nu-i mai bine ca acasă, ei celebrează anul acesta Crăciunul în oraşul care a dat campionul mondial la Wako Pro, nimeni altul decât Ionuţ “Pitbull” Atodiresei.

Dornici să audă din nou glasul colindelor, să-şi revadă rudeniile, dar şi prietenii de suflet, campionul K1 şi frumoasa lui soţie Oana petrec sărbătorile de iarnă aici, la Fălticeni, departe de tumultul capitalei. Este Crăciunul pe care nu îl vor uita prea curând, pentru că este primul ce îl serbează de când au jurat în fața altarului să-și poarte dragoste eternă.

Masa de Crăciun au servit-o în familie, în apartamentul din cartierul 2 Grăniceri, aici unde Ionuţ Atodiresei a crescut împreună cu sora lui Ana.

Au fost colindaţi de prieteni, iar familia Atodiresei a respectat datina şi a colindat la rândui. Şi-au vizitat prietenii din Fălticeni, iar noaptea de Crăciun au petrecut-o în club, alături de amici.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Cea mai frumoasă surpriză de Crăciun a avut-o din partea familiei. Ana, sora lui Ionuţ, l-a rugat pe Moş Crăciun să le calce pragul casei, aşa cum făcea când erau mai mici, dăruind fiecăruia câte un cadou. Bucuriile din suflet au fost la fel de mari ca și surprizele. Oana şi Ionuţ Atodiresei au zâmbit copilăreşte atunci când au fost întrebaţi ce cadouri au primit de la Moş Crăciun. Cert este că emoţiile au fost pe măsură.

O surpriză la fel de frumoasă le-au făcut şi naşii de nuntă din Constanţa, una din cele două perechi care i-au cununat toamna acesta la Bucureşti, care au bătut cale lungă pentru a vesti tânărului cuplu Naşterea Domnului prin cântece tradiţionale.

Aşa cum bine remarca fălticeneanul Ionuţ “Pitbull” Atodiresei, în interviul acordat publicației noastre, nicăieri nu sunt obiceiuri şi sărbători de iarnă mai frumoase ca în Moldova. Un pretext perfect pentru ca Oana și Ionuț Atodiresei să rămână aici, la Fălticeni, până la sosirea noului an, să mai zăbovească clipe preţioase alături de familie şi prieteni.

Cronica de Fălticeni: Cum și unde au petrecut Oana şi Ionuţ Atodiresei prima zi de Crăciun?
Ionuț Atodiresei: Prima zi de Crăciun am petrecut-o în familie, la Fălticeni, la sora mea acasă, cu un grup de prieteni. Am avut o surpriză din partea nașilor de cununie de la Constanța, cu alt grup de prieteni, care au venit să ne colinde. După asta am plecat și noi cu ei la colindat, am mai mers și noi în altă parte, la alți prieteni la colindat, şi am terminat spre seară, după care am mers într-un club din Fălticeni.

Cronica de Fălticeni: De ce ați ales să faceți Crăciunul la Fălticeni?
Ionuț Atodiresei: În primul rând, în Moldova se simt altfel sărbătorile. Obiceiuri, tradițiile….sărbătorile sunt altfel în Moldova decât oriunde în altă parte din lume. Aici e mult mai frumos. În al doilea rând, n-am mai petrecut un Crăciun acasă la Fălticeni, cred, de vreo 5-6 ani.

Cronica de Fălticeni: Asta înseamnă că există şi se simte diferența între Crăciunul sărbătorit la Fălticeni și cel de la București?
Ionuț Atodiresei: Exact. Știu să fac această diferență între Crăciunul de la București, în străinătate sau în altă parte, cu Crăciunul sărbătorit acasă la Fălticeni, Crăciunul din Moldova. La noi e mult mai frumos.

Cronica de Fălticeni: Cine a fost alături de voi în prima zi de Crăciun?
Ionuț Atodiresei: În prima zi de Crăciun au fost alături de noi (n.r – Ionuț și Oana) sora mea, familia, prieteni mulți, oameni apropiați nouă.

Cronica de Fălticeni: Ați avut colindători? Cine v-a colindat?
Ionuț Atodiresei: O pereche de nași de nuntă din Constanța, pentru că la nuntă am avut două perechi de naşi, și un grup de prieteni din oraș.

Cronica de Fălticeni: Ce ți-a adus Moș Crăciun?
Ionuț Atodiresei: Moș Crăciun…A venit el, personal, aici! Am fost foarte impresionat. Sora mea a pus la cale o surpriză, ne-a adus un Moş Crăciun care a venit cu cadouri şi le-a împărţit la fiecare, ne-am şi fotografiat cu el. A fost foarte haios! Nu pot să-ţi divulg ce cadou am primit. Sunt diferite lucruri care se oferă de Crăciun, dar am fost foarte mulţumit că le-am primit direct de la Moş Crăciun şi m-am simţit ca atunci când eram copil.

Cronica de Fălticeni: Cadourile au fost la nivelul aşteptărilor tale?
Ionuț Atodiresei: Crede-mă că nu mă aşteptam să primesc nimic! Şi mai ales să am parte de o surprinză, să vină Moş Crăciun. Îţi imaginezi că m-am bucurat că a venit şi Moşul şi am primit şi cadou.

Cronica de Fălticeni: Ţie ce ţi-a adus Moş Crăciun?
Oana Atodiresei: Am primit numai lucruri bune şi frumoase. Eu am primit cadouri de la mai mulţi Moş Crăciuni…

Cronica de Fălticeni: Voi pe cine aţi colindat?
Ionuț Atodiresei: I-am colindat pe alţi prieteni de-ai noştri. Am plecat împreună cu grupul care a venit să ne colinde, deşi ne-au făcut o surpriză şi nu ne aşteptam, şi am mers şi noi mai departe la colindat până când ne-am oprit la discotecă. Am petrecut aici Crăciunul până dimineaţă.

Cronica de Fălticeni: Este primul Crăciun petrecut împreună de Ionuţ şi Oana Atodiresei, aici la Fălticeni?
Ionuț Atodiresei: Da. De când suntem căsătoriţi este primul Crăciun petrecut împreună la Fălticeni.

Cronica de Fălticeni: Ce aţi plănuit pentru restul zilelor de Crăciun, în 26 şi 27 decembrie?
Ionuț Atodiresei: Avem foarte mulţi prieteni de vizitat. Toţi ne aşteaptă să trecem pe la ei, să stăm la masă împreună. Mai avem de mers la multă lume…Ne relaxăm, ne ducem cu drag la ei, îi aşteptăm cu drag la noi. Ne-a mai rămas ceva timp pentru puţină distracţie, aşa ca pe ultima sută de metri, ca să începem noul an în forţă.

Cronica de Fălticeni: Unde petreceţi Revelionul?
Ionuț Atodiresei: Tot aici în nordul Moldovei. Am ales să petrecem Revelionul la o cabană din Mălini. Abia aştept să mergem, să ne distrăm cu un grup de prieteni.

Cronica de Fălticeni: Câteva gânduri de final pentru anul care vine.
Ionuț Atodiresei: Transmit gândurile mele bune pentru toată lumea. Să le dea Dumnezeu înţelepciune şi tot ce îşi doresc să realizeze în anul 2014.

ȘTIRI