Accesări: 771

zi-aniversara-ionut-atodiresei-1

S-a întors acasă pentru un moment special din viața lui. Cunoscutul sportiv Ionuț Atodiresei a revenit în orașul natal Fălticeni pentru a-și serba ziua de naștere alături de familie. Supranumit ”Pitbull”, campionul mondial WAKO PRO împlinește astăzi 33 de ani.

Înconjurat de mama, sora, bunica, nepoata și, evident, soția lui, sportivul fălticenean retrăiește clipe dintre cele mai frumoase. Nicăieri nu este mai bine ca acasă, în mijlocul celor dragi, când toți te primesc cu brațele deschise.

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei nu a fost primit doar cu brațele deschise ci și cu flori. Câțiva trandafiri din grădină i-au fost dăruiți de bunica lui, în vârstă de 81 de ani, în timp ce mama, sora și nepoata sportivului i-au ”copt” o surpriză delicioasă: un tort glazurat pe care au fost așezate două mănuși de competiție, de culoare roșie.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Sărbătoritul nu s-a încumetat să le mănânce, în schimb nu a ezitat să sufle în lumânările aprinse pe cifra 33.

Pentru campionul mondial din Fălticeni, vârsta este doar un număr. Se simte la fel de tânăr ca acum 10 ani, dar cu multe provocări care îl așteaptă în viitorul apropiat.

”Mă simt ca la 23 de ani. Dar mult mai matur”, ne-a spus Atodiresei. ”Surprizele au început să curgă, dar mă bucură urările prietenilor de pe Facebook și faptul că sunt acasă și petrec ziua mea cu familia.”

La întrebarea ”Ce ți-ai dori cel mai mult de ziua ta?”, sportivul răspunde fără ezitare: ”Să mai fiu copil!” Cadourile pe care le-a primit de ziua lui sunt multe, însă sportivul spune că se mulțumește și cu un sincer ”La Mulți Ani”. Însă, cel mai frumos cadou rămâne întâlnirea de acasă, cu cei dragi, dar și faptul că alături de el o are pe Oana, soția lui.

El se va întoarce mâine la București unde se pregătește pentru un moment important din carieră.

”Am multe proiecte și mult de muncă. Deschid o noua sală de lupte în colaborare cu clubul sportiv Absoluto București, cu Tudor Mihăiță – centura neagră Brazilian Jiu Jitsu, și Camil Moldoveanu un super luptător în același sport”, ne-a declarat sportivul fălticenean. ”Eu am învățat că dacă vrei să obții ceva trebuie să muncești mult.”

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei are un palmares impresionant în sporturile de contact, având la activ peste 90 de victorii în K1, SuperKombat și MMA.

Rudy Hödl

ȘTIRI