Ionuţ Atodiresei debutează în MMASport

Ionuţ Atodiresei debutează în MMA

       Accesări: 182

Luni, 6 octombrie, de la ora 20.00, Sala Polivalentă Elisabeta Lipă din Botoşani va fi gazda evenimentului de MMA – arte marţiale mixte – Romanian Xtreme Fighting (RXF).

RXF îşi propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

MMA-ul reprezintă un sport de luptă full contact care permite atât lupta la sol cât şi în picioare, o sumă de sporturi de contact – kickboxing, box, lupte, judo, wushu, kempo etc.

În gala de la Botoşani îşi va face debutul ca luptător profesionist de MMA, kickboxerul Ionut Atodiresei. Fălticeneanul Atodiresei (32 de ani) este un veteran al galelor de sporturi de contact organizate în Romania. A debutat în 2003 la Local Kombat iar palmaresul sau de kickboxer profesionist se prezinta astfel: 60 de lupte – 50 de victorii (20 prin ko) – 10 infrangeri. Este antrenat de Paul Iacovu – preparator fizic şi de Tudor Mihăiţă (fiul actorului George Mihăiţă) pe partea de brazilian jiu-jitsu.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Accesul publicului va fi permis în Sala “Elisabeta Lipă” din Botoşani începând cu ora 19.00. Postul tv Sport.ro va transmite în direct toate cele 7 meciuri de pe main card. Fiecare meci este programat pe durata a 3 reprize de câte 5 minute. Evenimentul de la Botoșani va marca și prima transmisiune în direct a show-ului RXF de către postul ProTV Internațional, în peste 20 de țari din întreaga lume. Biletele costă 15 lei şi pot fi procurate prin Reţeaua EVENTIM, din Magazinele DOMO, Orange, precum și de la Sala Polivalentă Botoșani, Uvertura Mall, Bucovina Fitness Center Rădăuti și Apropo Café Suceava.

Cel mai cunoscut brand de MMA din lume este UFC – The Ultimate Fighting Championship, promoţie fondată în 1993. În prezent, galele de MMA organizate sub brandul UFC se bucură de o popularitate foarte mare în Statele Unite cât şi în ţări precum Brazilia, China, Singapore, Japonia, Rusia, Ungaria, Croaţia, Bulgaria, Franţa, Anglia, Suedia, Germania, Canada, Australia, Noua Zeelandă.

ȘTIRI