Ioan Stan și Cătălin Nechifor sunt primii pe listele candidaților PSD Suceava pentru Camera Deputaților și SenatAlegeri Parlamentare

Ioan Stan și Cătălin Nechifor sunt primii pe listele candidaților PSD Suceava pentru Camera Deputaților și Senat

       Accesări: 619

Sunt la vârful candidaților social democrați pentru scrutinul de la finele acestui an. Actualul și fostul șef al organizației județene PSD Suceava și-au adjudecat prima poziție pe listele candidaților pentru cele două camere ale Parlamentului. Ioan Stan și Cătălin Nechifor sunt cap de listă pentru Senat și respectiv Camera Deputaților în urma voturilor exprimate în cadrul Comitetul Executiv lărgit al organizaţiei partidului care s-a desfăşurat vinerea trecută la Dumbrăveni.

Ieri s-a stabilit ordinea pe listele candidaților PSD Suceava pentru alegerile din 11 decembrie 2016.

Deputat cu patru mandate, Ioan Stan va candida pentru prima dată la Senat. El va fi primul pe listă, grație celor 141 de voturi din 154 posibile. Urmează Virginel Iordache după cele 76 de voturi obținute. Pe locurile trei și patru figurează senatorii Neculai Bereanu cu 61 de voturi și Ovidiu Donţu cu 52 de voturi, în timp ce Brândușel Nichitean s-a poziționat al cincilea cu numai 22 de voturi.

Pentru Camera Deputaților primul loc i-a revenit lui Cătălin Nechifor, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava. El va deschide lista după ce a obţinut 124 de voturi. Urmează Mirela Adomnicăi cu 114 voturi, deputatul Eugen Bejinariu cu 109 voturi și fostul prefect Florin Sinescu cu 80 de voturi.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

La mijlocul listei pentru Camera Deputaților se află consilierul județean și consilierul personal al primarului Cătălin Coman, profesorul Alexandru Rădulescu. El a obținut 66 de voturi.

Următoarele poziții sunt ocupate de Emilian Havrici – 65 de voturi, Oana Pintilei – 39 de voturi, Cristi Șologon – 39 de voturi, deputatul Cezar Cioată – 37 de voturi, George Șoldan – 36 de voturi, deputatul Eugen Uricec – 35 de voturi, Cristina Teodorovici – 19 voturi și Alina Popa -16 voturi.

Potrivit purtătorului de cuvânt Alexandru Rădulescu, lista cu propunerile pentru candidaturi va fi validată de Biroul Executiv Naţional.

catalin-nechifor

ȘTIRI