Invitaţie la mişcare pentru sănătatea trupului şi a minţiiActualitate

Invitaţie la mişcare pentru sănătatea trupului şi a minţii

       Accesări: 103

invitatie_la_miscare_2Să facem sport ar trebui să devină o obişnuinţă pentru noi toţi, indiferent de forma pe care alegem să o practicăm:  alergare, dansuri, înot, tenis, fotbal, etc.

Consecvenţi principiului minte sănătoasă în corp sănătos, un grup de adepţi ai mişcării din Fălticeni au ţinut să ne demonstreze că, indiferent de vârstă, de obligaţiile profesionale şi activităţile casnice, trebuie să existe preocupare şi pentru sănătatea organismului.

Duminică, înainte de obişnuitul program de tenis pe care îl respectă săptămânal, şapte veterani s-au întâlnit pe Stadionul Tineretului pentru a finaliza un pariu: cine rezistă la o alergare matinală de 2000 de metri.  Câştig de cauză a avut omul de afaceri Grigore Florea, care a rămas să alerge de unul singur ultimii 800 de metri ai cursei de rezistenţă. Adevăratul pariu rămâne  însă acela de a convinge şi alte persoane să se alăture acestei iniţiative.

„Mesajul nostru către oamenii de toate vârstele este să se rupă de cotidian, să facă mişcare, fie că aleg să se plimbe sau să meargă pe stadion sau într-o sală de sport. În special copiii ar trebui îndrumaţi spre sport pentru a le diversifica ocupaţiile din timpul liber”, ne-a declarat  Grigore Florea, susţinător al celor peste 30 de copii care reprezintă secţia de tenis ACS „Nada Florilor”  în competiţiile oficiale.

Imprumutul Promotional de Sarbatori

Alex S. 

invitatie la miscare_1

ȘTIRI